2777
2789
عنوان

واقعا چقد بعضیا ذات بدی دارن

144 بازدید | 3 پست

کسی که به قصد هیچ خودنمایی میاد اینجا خودمم

نه دلم میخواد شو اف کنم نه اصلا دلم میخواد بگم من اینو دارم اونو دارم

واقعا دست بردارید ادمو وارد یه بحث احمقانه میکنید که ادم هرچی تو ذهنشه بگه بهتون

انقد به ادم حجوم میارید که اصلا نمیشه برا تفریح دو دیقه اومد تو یه سایت

هرچی میگی دونفر اینجا هستن یه لیبلی روت بزنن

برای اولین بار ناراحت شدم از اینکه ما مردمی داریم که از خوشحالی بقیه ناراحت میشن

بخدا اگه یکیتون تو هزارتا تاپیک قبلی بهم بی احترامی کرده باشه الان بگه بهترین حالو دارم از اعماق وجود براش خوشحال میشم

یخورده دلتونو بزرگ کنید ادمارو انقد تحت فشار نزارید ما ادمیم ربات نیستیم عصبی میشیم ممکنه فش بده بدیم توهین کنیم چرا به نفرو مدام بولی کنه تا دیوونش کنی:/

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

هجوم 🫣🙏

بله حواسم نبود ممنون ❤️

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.