2777
2789
عنوان

حس میکنم برادر شوهرم خیانت میکنه

459 بازدید | 18 پست

بچه ها بارها دیدم می‌ره تکیه میده دیوار و ساعت ها حرف میزنه مطمینم با زن حرف میزنه دوتا بچه داره به شوهرم میگم انگار داداشت سرو گوشش می جنبه هااا میگه به ما چه میگم نصیحتش کن سنشم کم نیست حیفه زندگیش میگه نه.میگم خدایا شوهر منم یاد نگیره ازین عوضی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باورم بشه که شما دلت واسه زندگی جاری میسوزه لطفا به حرف شوهرت گوش کن به شما چه !!! و واسه زندگی مردم ...

چیزی که واضحه حرف دراوردن نیست شوهرمم می‌دونه قضیه رو 

نه بابا دلم میسوزه زنش با بدبختیاش ساخت تا به نونو نوا رسید اینجوری شد به شدت هیزه

قطعا اگر چیزی باشه زن اول از همه متوجه میشه .

پس به حرف شوهرت گوش بده و حرفی نزن .

فردا روز میگن تو انداختی تو کله اش که خیانت کنه

قطعا اگر چیزی باشه زن اول از همه متوجه میشه .پس به حرف شوهرت گوش بده و حرفی نزن .فردا روز میگن تو ان ...

نه من نمیگم چیزی فقط به شوهرم گفتم بهش نصیحت کن برگرده

چیزی که واضحه حرف دراوردن نیست شوهرمم می‌دونه قضیه رو

بر فرض هم که حدس شما درست، خب شما چیکار داری این وسط، به خودت بیا، ساعت دو نصفه شب واسه برادر شوهرت تاپیک زدی، در ضمن برادرها خیلی از هم تقلید میکنن و کارهاشون شبیه هم دیگه اس، مطمئن باش به زودی خبر شوهر خودت رو هم میشنوی، اصلا شوهرت مشکوک میزنه که به شما میگه به ما چه و ...

بر فرض هم که حدس شما درست، خب شما چیکار داری این وسط، به خودت بیا، ساعت دو نصفه شب واسه برادر شوهرت ...

شما چرا حرص میخوری انقد نکنه دوست دختر برادر شوهر منی 

انقد راحت قضاوت نکن راجبه شوهر من که نمی‌شناسیش .کارما یادت نره

فقط اول خوب تحقیق کن که بعد ضایع نشی ،چون ممکنه زود قضاوت کنی بعد روسیاهیش برای تو‌مبمونه

نه من تحقیق نمیکنم فقط به شوهرم گفتم نصیحتش کنه شاید درست بشه چرا تاپیک رو درست نمیخونید

نه والا من دخالت نمیکنم اینجا فک میکنن من خوشحالم نه مگر آدم حیوان باشه از اینجور قضیه ها خوشحال بشه

نه اتفاقا من از نحوه پیامتون فهمیدم که نگران هستید کسی که اینو نفهمه واقعا ادم شناس نیس