2777
2789
عنوان

قطعی آب شوخی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 99 پست
از ده سال پیش اساتید خودشون کشتن بابا چرا هندونه میکارید میدین عراق و چین چرا تو صنعت انقدر اب مصرف ...

دقیقا همینه اصلا علت خشک شدن دریاچه ارومیه همین کشاورزی غیر اصولی بوده تو سایت ناسا مقالاتش هست 

باز میگن اب مردم کمتر مصرف کنند ادم میخواد کلشو بکوبه به دیوارررررررررررررر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنیم یا نکنیم آسمون رو دیدیم که هیچی پایین نمیادآب دیگه چیز پوشیده ای نیست

شهر ما امسال شاید دو بار بارندگی داشتیم دیگه اصلا یادم نمیاد بارون شدید چطور بود

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ما دیروز ۹ ساعت نداشتیممحله های دیگمون ۱۲ ساعت ۱۲ ساعت قطع

کجا هستید؟

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

عزیزم این صرفه جویی رو بریزین دور از ذهنتون در مورد مشکل کم ابی سرچ کنین اصلا ربطی به صرفه جویی ندار ...

پس پاشیم بریم شیرآبو باز کنیم  شلنگ رو بندازیم تو کوچه دیگه؟

خدایی تو اروپایی ها با اونهمه بارش به اندازه ی ما ایرانیا اسراف هست؟

۹۷ درصد اب کشور صرف صنعت و کشاورزی میشه مردم خودشونم بکششششن نهایت چندماه عقب تر میوفتاد خدا مسئولش ...

کشاورزا هم از فضا نیومدن که همین خودمونیم

شوهر عمه خودم کشاورزه چندساله هندونه نکاشته میگه آب خیلی میخواد خب بقیه هم اینکارو کنن

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....