2777
2789
عنوان

نظرتون راجب دكتر حميدرضا مفرد چيه

136 بازدید | 11 پست

سلام، راستش من قراره بينيم رو عمل كنم

اما به طرز وحشتناكي گير كردم براي انتخاب دكتر 🥲

نمونه هاي دكتر مفرد رو ديدم خيلي خوشم اومد

كسي هست پيش ايشون عمل كرده باشه؟

ميشه صادقانه نظراتتون رو بدونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم خوبع

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خیلی مشهوره همه خوبشو میگنیکی از آشناها نوبت گرفته پیشش چند وقت دیگه عمل کنه من خودمم یک زمانی بخوام ...

عزيزم بعدِ چند وقت نوبت عمل ميدن؟

ميشه بعد از عمل، از نتيجشون بهم بگي 🥲🌸

راضي بودن از نتيجه؟ بعدِ چند وقت نوبت عمل ميدن؟ حس ميكنم نوبت دادن و خيلي به تعويق بندازن چون سرش شل ...

نه فکر نکنم بابت نوبت گرفتن چالشی داشتن ایشون

بله خوب شده نقصی نداره ولی به نظر من اگه میخواید نچرال و طبیعی باشه بینیتون گزینه خوبی نیستن الان مثلا ایشون بینیشون قوس داره و نچرال نیست کلا از نمونه کار هاشون هم مشخصه طبیعی عمل نمیکنن دیگه،من چون خودم برام مهمه که کاملا طبیعی به نظر بیاد گفتم

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

نه فکر نکنم بابت نوبت گرفتن چالشی داشتن ایشونبله خوب شده نقصی نداره ولی به نظر من اگه میخواید نچرال ...

من تماس گرفتم گفتن اولين نوبت اتاق عملشون بهمن ماه هست، خيلي دير نوبت ميدن 🤦🏻‍♀️