2777
2789
عنوان

شوهرم هم بد اخلاقه هم بی پول

170 بازدید | 5 پست

خستم کرده دیگه

پول نداره دو قورت و نیمش م باقیه

همش غر غر غر که بی پولم کرایم عقب افتاده فشار روم و از این چرت و پرتا

انگار تقصیره منه میاد ب من میگه

بارها بهش گفتم من چبکار کنم؟ انقد غر نزن بجاش بیشتر کار کن

هر سری اونم بهش برمیخوره قهر میکنه میگه بیشتر از این کار کنم میگه غر نمیزنم درد و دل میکنم سکته نکنم

بخدا رو منم تاثیر گذاشته حالم بد شده

بخدا اینسری بیاد غر بزنه میگم میزارم میرم حونه بابام حالت جا بیاد بیوقتی سکته کنی

نمیدونم چیکار کرده اعصابمو خورد کرده

عین سگ میمونه

تند تندم عین بچها بغض میکنه

میگه من ۲۷ سالمه ولی روحم ۸۷ سالشه دوس دارم زودتر بمیرم

همیش بمیرم بمیرم میکنه انرژی منفی میگیرم چون دوسش دارم اذیت میشم میگه بمیرم

خجالت نمیکشه اه

نمیدونم چبکار کنم حس میکنم منم بدخلق شدم🤦🏻‍♀️😕

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

به تو نگه بی کی بگه 

دلداریش بده بگو خدا بزرگه انشالله جور میشه 

درک کنید تو این وضعیت 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به تو نگه بی کی بگه دلداریش بده بگو خدا بزرگه انشالله جور میشه درک کنید تو این وضعیت

اخه خودمم دارم افسردگی میگیرم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

چقدره در امدش؟

شغلش ازاده مشخص نمیکنه

ماهی ۶۵ میلیون اجاره مغازه میده

شوهر منم همش بی پوله دیگه خستم کرده 

۳ماه به من میگفت حقوق ندادن در حالی که حقوقشو میداده ارز دیجیتال میخریده که مثلا پولدار بشه کل این ۳ماه به من دروغ گفته و ازم مخفی کرده الان که پولاش باد برده تازه اعتراف کرد تازه پرو هم هست میگه تو درکم نمیکنی میگم چند ماهه هیچی برام نخریدی هیچ پولی ندادی بهم دروغ گفتی دقیقا چیو‌میخای درک کنم😑😭

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉