2777
2789

سلام دوستان 

کسی هست دمای طبیعی بدن فرزندش بدون اینکه تب داشته باشه بالای ۳۷ باشه

مثلا با تب سنج زیر بغل حدود ۳۷/۳ باشه 

اما تب نداشته باشه

نوزاد من از روز تولد دمای بدنش بین ۳۶و۸ تا ۳۷و۳ زیربغل متغیره 

علائم بالینی تب مثل بیحالی و بیقراری را نداره

اما چند بار توی روز دمای بدنش بالا میره و دوباره کم کم میاد پایین البته بدون دارو 

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

اشکال نداره ببین واسه نوزاد باید لباس کم تنش کنی بزاری ۱۵دقیقه تو هوای محیط باشه دیگه دمای بدنش بگیری بعد اینکه تب محسوب نمیشه ۳۷/۷به بالا اگه دیدی شیر کم نورد یا مکیدنش کم شد اون موقع فکر باش 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اشکال نداره ببین واسه نوزاد باید لباس کم تنش کنی بزاری ۱۵دقیقه تو هوای محیط باشه دیگه دمای بدنش بگیر ...

عزیز۳۷ و ۷ که میگی زیربغل رو میگی

با اون نیم درجه ک اضافه شده باشه یا بدون اون 

همش زیر کولر با تاپ و شورته 

و 

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز۳۷ و ۷ که میگی زیربغل رو میگیبا اون نیم درجه ک اضافه شده باشه یا بدون اون همش زیر کولر با تاپ و ...

با همون نیم درجه نگران نباش مدام دمای بدنش نگیر اگر علائم داشت بگیر زیاد نمیشه به این دماسنجا اعتماد کرد 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗