2777
2789
عنوان

حسین ارا و مجتبی شکوری

342 بازدید | 37 پست

برم سمت کدوم؟😐 گیج شدم جدی

یکیشون از قانون جذبو حال خوب میگه مدام

از مدیتیشن و اینا

و اقای شکوریم از رنج و اینا

انقد نظرای متفاوت خوندم راجع به این دونفر الان حس خوبی به هیچکدوم ندارم😭

با جفتشون عمیقا حال میکنم

دوتاشون عالین

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پادکست های مجتبی شکوری خیلی حال میکنم سلیقه ایه به نظرم

ن بحث سلیقه نیست

من چند روزی پادکست شکوری گوش میدادم و اوکی بودم، بعد دیدم اون اترژی مثبته توم کم شده، چیزاس بد دوروبرمو بیشتر میبینم ولی جدی نگرفتم تا دیدم بعضیام این انرژی منفیرو حس میکنن

(جدا از این خیلی چیزا یاد گرفتم ولی خب بازم گیج شدم و به کدوم عمل کنم) 

کارایی که حسین ارا میگه رو انجام میدی؟

قسمت مدیتیشن ن زیاد

ولی اینک میگه فک کنید ب رفتارتون 

بنویسید 

سخت نگیرید

نفس عمیق بکشید

تو رفتار گذشتتون کنکاش کنید بعضی اوقات ار

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
عزیزم میتونم چند تا سوال بپرسمشما پادکستاشون زو گوش دادید ؟

بپرس گلم

تاحدودی ار

بستگی داره از زندگیت چی میخوای و در چه شرایطی هستی 

زندگی رنجه 

سختی داره

شاید کمتر کسی باشه باهاش رودر رو نشه 

مجتبی شکوری اتفاقا اصلا انرژی منفی نداره 

میگه طبیعیه زندگی همه همینه باید بپذیری باید تلاش کنی برای بهتر شدن ما جاره ای جز تلاش نداریم