خیلی خیلی خیلی خیلی سخت نمیتونم بگم چقدر سخت من خیلی برام مهمه ک طرفم ناراحت نشه اونم از اینا بود که پرنسس سریع بهش برمیخورد چند ماه شب و روز گریه کردم التماس خدا کردم کمکم کنه فقط بهش بگم بیا تموم کنیم رابطرو اذیت شدم واقعا ولی می ارزه انجام بده نمونیا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی خیلی خیلی خیلی سخت نمیتونم بگم چقدر سخت من خیلی برام مهمه ک طرفم ناراحت نشه اونم از اینا بود که ...
من خیلی بهش وابسته شدم و اینده رو ساختم باهاش
رقتارش خوبه ولی یهو قاطی میکنه نزدیک ۲۰ ساعت میخوابه ینی همش خوابه ب خواب بودن عجیبش گفتم اوکی بعد امروز وسط حرف زدن یهو غیبش زد هی زنگ زدم جواب نمیداد بعد دوساعت اومد گفت ببخشید حالم بد یود
هی گفتم وا ینی چی این رقتارت ، طلبکار شد گفت همش اعصایمو خرد میکنی من حالم بده میرم بیرون
من خیلی بهش وابسته شدم و اینده رو ساختم باهاشرقتارش خوبه ولی یهو قاطی میکنه نزدیک ۲۰ ساعت میخوابه ی ...
بیا بیرون هرچی زودتر بیای بهتر من دوسال و نیم تحمل کردم رفیق دختر داشت وسط بدبختی های من میرفت تولد اونا خوش گذرونی تولد منو یادش میرفت بعد حتی یکی بهم گفت بهت خیانت کرده من باور نکردم نمیدونم راست گفت یا نه چون آشنا نبود باهاش
این دوگانگی رفتارش داره دیوونم میکنه میگم خب باشه حالت بده بیا مث من پیام بده بگو مث من ک میام فقط ب ...
مال منم همینجوری بود دیگه اخراش ی راست بهش گفتم بابا داری از چشمام میفتی یک کاری بکن داری گند میزنی توی رابطمون میگفت نههه من عوض میشم خیلی پشیمون شد بعد کات اما من واقعا دلم شکسته
منم گفتم نزار خراب شه من دارم میرم جدی گفت فردا حاضر باش بریم بیرون رفتیم همه چی خوب بود ولی دوباره ...
کات کن حتی دلیل اضافی هم نیار بگو صلاح دونستم بعدم هرچی گریه داری بشین بکن هرچی اشک داری بریز اینا هیچ اشکالی نداره ولی اگه تمومش نکنی تاوان میدی در آینده