2777
2789
عنوان

چجوری از رابطه سمی بیرون اومدی

54 بازدید | 10 پست

فقط دارم اذیت میشم

طرف فهمیده دوسش دارم هرجوری بخواد رفتار میکنه

نزدیک ۲۰ بار کات کردم عکس شماره چت همه رو پاک کردم ولی یا خودم زنگ زدم تهش یا اون و رفتیم بیرون

هر دفه بدتر ضربه میخورم با رقتاراش

خیلی خیلی خیلی خیلی سخت نمیتونم بگم چقدر سخت من خیلی برام مهمه ک طرفم ناراحت نشه اونم از اینا بود که پرنسس سریع بهش برمیخورد چند ماه شب و روز گریه کردم التماس خدا کردم کمکم کنه فقط بهش بگم بیا تموم کنیم رابطرو اذیت شدم واقعا ولی می ارزه انجام بده نمونیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خیلی خیلی خیلی سخت نمیتونم بگم چقدر سخت من خیلی برام مهمه ک طرفم ناراحت نشه اونم از اینا بود که ...

من  خیلی بهش وابسته شدم و اینده رو ساختم باهاش

رقتارش خوبه ولی یهو قاطی میکنه نزدیک ۲۰ ساعت میخوابه ینی همش خوابه ب خواب بودن عجیبش گفتم اوکی بعد امروز وسط حرف زدن یهو غیبش زد هی زنگ زدم جواب نمیداد بعد دوساعت اومد گفت ببخشید حالم بد یود 

هی گفتم وا ینی چی این رقتارت ، طلبکار شد گفت همش اعصایمو خرد میکنی من حالم بده میرم بیرون

گوشیشو خاموش کرد رفت 

من خیلی بهش وابسته شدم و اینده رو ساختم باهاشرقتارش خوبه ولی یهو قاطی میکنه نزدیک ۲۰ ساعت میخوابه ی ...

بیا بیرون هرچی زودتر بیای بهتر من دوسال و نیم تحمل کردم رفیق دختر داشت وسط بدبختی های من می‌رفت تولد اونا خوش گذرونی تولد منو یادش می‌رفت بعد حتی یکی بهم گفت بهت خیانت کرده من باور نکردم نمی‌دونم راست گفت یا نه چون آشنا نبود باهاش

بیا بیرون هرچی زودتر بیای بهتر من دوسال و نیم تحمل کردم رفیق دختر داشت وسط بدبختی های من می‌رفت تولد ...

این دوگانگی رفتارش داره دیوونم میکنه 

میگم خب باشه حالت بده بیا مث من پیام بده بگو 

مث من ک میام فقط با خودت حرف میزنم

ببین حرفامو قبول میکنه ها میگه چشم ولی بازم کار خودشو میکنه

کاش یه چیزی بشه بتونم کات کنم

روانی شدم انقد عکس پاک کردم برگردوندم

این دوگانگی رفتارش داره دیوونم میکنه میگم خب باشه حالت بده بیا مث من پیام بده بگو مث من ک میام فقط ب ...

مال منم همینجوری بود دیگه اخراش ی راست بهش گفتم بابا داری از چشمام میفتی یک کاری بکن داری گند میزنی توی رابطمون میگفت نههه من عوض میشم خیلی پشیمون شد بعد کات اما من واقعا دلم شکسته 

مال منم همینجوری بود دیگه اخراش ی راست بهش گفتم بابا داری از چشمام میفتی یک کاری بکن داری گند میزنی ...

منم گفتم نزار خراب شه من دارم میرم جدی 

گفت فردا حاضر باش بریم بیرون رفتیم همه چی خوب بود ولی دوباره شروع شد

منم گفتم نزار خراب شه من دارم میرم جدی گفت فردا حاضر باش بریم بیرون رفتیم همه چی خوب بود ولی دوباره ...

کات کن حتی دلیل اضافی هم نیار بگو صلاح دونستم بعدم هرچی گریه داری بشین بکن هرچی اشک داری بریز اینا هیچ اشکالی نداره ولی اگه تمومش نکنی تاوان میدی در آینده 

کات کن حتی دلیل اضافی هم نیار بگو صلاح دونستم بعدم هرچی گریه داری بشین بکن هرچی اشک داری بریز اینا ه ...

خودم خر میشم باز زنگ میزنم خودمو کوچیک میکنیم

قبلا خیلیییی پیگیرم بود حرف کات میزدم میگفت خودمو میکشم یبار کچل کرد سریع میومد دم دانشگام اصن نگمممم

ولی از وقتی من بهش حس پیدا کردم عوض شد

خودم خر میشم باز زنگ میزنم خودمو کوچیک میکنیمقبلا خیلیییی پیگیرم بود حرف کات میزدم میگفت خودمو میکشم ...

نکن هروقت دلت تنگ شد حس بد داشتی بشین فقط گریه کن خیلی بیشتر ب درد میخوره تا به اون پیام و زنگ بزنی