من ۸ ساله ازدواج کردم با یه شوهر سرد وبی احساس زندگی کردم,و بعد از ۸ سال بچه دارشدم,شوهرم خیلی باهام سرد بود نوازشم نمیکرد و بوسم نمیکرد,هیچوقت,خرجیم نمیداد مگر بزور,ومن بخاطر طلاق پدرمادرم ساختم,سزارین کردم ودیسکم هم مشکل داشت نمیتونستم راحت راه برم,ونیاز به مراقبت داشتم,ورفتم خونه مادرم نوزادم زردی داشت اونم به سختی مشکلش حل شدکلا خیلی بیمار بودم ,همینطوری یهویی رفتم لباس بردارم تو خونه خودم دیدم لباس زیر های شوهرم کثیفه و توی لباسشویی هستن ,اونم چندتا ,چند وقت پیش هم رو.گوشیش یه پیام دیدم که نوشته بود ( نازنین :دیدی که تونستم ,😘)البته توی یه برنامه که نمادش پرنده ابیه ,ذهنم مسموم شده ,که این کارای شوهرم یعنی چی ,وقتی میاد به دخترم سر میزنه ظهرا توی روی من نگاه نمیکنه ,اصلا براش,مهم نیستم ,هروقت میاد خونه پدرم فقط با دخترم حرف میزنه بامن فقط جواب سر بالا میده,من اخرین بازدیدشو میبینم ,تو تلگرام تا ساعت ۶ صبح بیدار بوده ازش پرسیدم ساعت چند میخوابی من خونه نیستم میگه ۲ونیم یک ,هیچی بلد نیستم که چطور بفهمم از کجا خوردم ,کسی اسم برنامه ای که انلاین و تصویری های نامناسب خودشونو میگیرن ,میدونه همچین برنامه ای هست?گوشیشو نمیتونم بگردم بلد نیستم چه خبره