2777
2789
عنوان

چرا خرابا آنقدر شانس دارن 😐

601 بازدید | 16 پست

امروز خبر خیانت یکی رو شنیدم دو تا شاخ رو سرم سبز شده 

خانمه ۴۵ ساله . دوتا دختر داره . خودش شکل میمون . هنه آفریده خدان من خودمم هیچی ندارم ولی خدا شاهده میمووووون 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شوهرش خوشگلللللللل. با پدرشوهر من هم سن . ۵۵ سالشه . ورزشکار خوش هیکل بی نهاااااایت پولدار و خوش تیپ. خونشون ۵۰۰ متر تریپلکس تو بهترین نقطه شهر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه یه لباسایی میپوشه یه طلاهایی میندازه که بعد یه سال میبینی تازه دارن ترند میشن . هرچی بگم  کم گفتم برات . بعد قصه عشق و عاشقی اینا معروف بوده تو شهر . پدرشوهرم تعریف میکنه که مرده خیییییلی میخواستتش یعنی دیوانه وار 

امروز شنیدم خیانت کرده . با یه مرد متاهل دیگه ریخته روهم ‌ .  فکر می کنید واکنش شوهرش چی بوده ؟

شوهرش برده خونه رو بنام کرده یه ماشین شاسی انداخته زیر پای زنه ‌ اونم برگشته سر زندگیش 😐😐😐😐

شوهرش برده خونه رو بنام کرده یه ماشین شاسی انداخته زیر پای زنه ‌ اونم برگشته سر زندگیش 😐😐😐😐

بجا اینکه زنه ب غلط کردن بیوفته مرده کوتاه اومده،؟

ریدن تو شانس ما😕

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
هیجان می‌خواسته و تنوعشوهره هم بی خیال حتمااا

هیجان و تنوع به قیمت آبروریزی؟ چقدر یه آدم میتونه ذاتش خراب باشه اخه تو خودت دوتا دختر داری نفهممم

وا چ بی بخار بی غیرت،این زشتو چی داره ک اینقدر شانس داره

قیافه آقا رو ببینی کپی حشمت فردوس با همون قد و هیکل و سیبیل ولی جوونتر . نگاش کنی میگی این نمیذاره زنش بدون روبنده ک چادر از خونه بره بیرون . بعد در واقعیت این میشه

بجا اینکه زنه ب غلط کردن بیوفته مرده کوتاه اومده،؟ریدن تو شانس ما😕

ما که نشستیم سر زندگیمون از این خراب بازیت هم نمی‌کنیم بازم از این شانس نداریم