سلام یک لباسی خونی شد من شستم الان اندازه نوک خودکار خون خشک شده خیلی کوچک مثل دون دون لباس به لباس چسبیده بود سوال من اینه لباس نجسه ؟لباسهای دیگر هم با دست شستم وباان لباس که خونی بود وشستم بردم سر طناب پهن کردم نجس اند؟ قطررات اب که روی فرش از لباس که خونی بود شستم ریخته چطور انها هم نجس شده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقت کن احتمال خیلی زیاد پرزهای لباسه و رنگ خون گرفته و رنگ نجس نیست فقط خود خون نجسه و نهایتا فقط همونو بشور بقیه و طناب و آبهاش پاک بوده و از این به بعد میخوای راحت باشی لباس خونی رو بشور و مثلا همونجا تو حموم دقت کن و بذار همونجا خشک بشه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .