2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی زود بزرگ شدم

133 بازدید | 15 پست

خیلی خیلی زود بزرگ شدم 

واقعا نمیدونم چرا اینقدر زود و اشتباه بزرگ شدم 

من از بچگیم با آدم بزرگا حرف میزدم تو ماجراهایی که هیچ ربطی به من نداشت دخالت میکردم 

حتی یادم نمیاد یه بار بازی کنم یه باز تو فاز بچگیم و عروسکام باشم حتی الانم همینطور اصلا نمیدونم تو این سایت بین یه سری خانم حامله چیکار دارم 

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بهت بگم

من ۸سال یا۹سالم بود 

نشسته بودم تو خونمون که بابام کتکم زد

چون پیرهنم رفته بود بالا و یکم کمرم مشخص بود

ازون به بعد پیرهن و شلوار و دامن میپوشیدم حتی تو خیابون

مامانم اینقدر عاقل نبود حداقل ی پیرهن بلندتر با ی شلوار تنم کنه

فکر کن با دامن و شلوار تو خیابون میدویدم وبازی میکردم

چقدر مسخرم می کردن 

چقدر یادمه دلم میشکست

من اون موقع بزرگ شدم

چون وقتی مینشستم باید حواسم مژبود جاییم پیدا نباشه

باید حواسم میبود از پدرم کتک نخورم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بابا هنوز سنی نداری از این سنت نهایت استفاده رو ببر و تلاش کن تا نوجوونی هنوز کلی راه داری هنوز از ا ...

چجوری 

از الان برای خودم یه زندگی افسرده و خسته کننده ساختم 

از هیچ کاری لذت نمی‌برم همش الکی الکی تو فاز غمم 

هیچ جا نمیرم صبح تا صبح تو خونم همش سریالای تکراری میبینم همش به گذشته فکر میکنم اصلا نمیدونم با خودمم چند چندم 

....

ی چیزی بهت بگممن ۸سال یا۹سالم بود نشسته بودم تو خونمون که بابام کتکم زدچون پیرهنم رفته بود بالا و یک ...

🥲درکت میکنم واقعا درکت میکنم 

من خیلی روزا بزرگ شدم مثلا روزی که ۶ فقط ۶ سالم بود میخواستم دوچرخه بخرم بهم گفتن زشته دختر که دوچرخه نمیرونه در حالی که همه همسنام تو کوچه دوچرخه میروند من از همون روز فهمیدم که با بقیه فرق دارم 

....

چجوری از الان برای خودم یه زندگی افسرده و خسته کننده ساختم از هیچ کاری لذت نمی‌برم همش الکی الکی تو ...

عزیزم‌الان اکثریت همینن بیشتر مردم تو کار خودتو کن انگیزتر بیشتر کن و بچسب به درست و برا خودتم یه تفریح و سرگرمی اساسی درست کن بدردت بخوره مث کتاب خوندن باشگاه رفتن‌رقص‌آشپزی‌کیک بپز آهنگ گوش کن فیلمای مورد علاقتون ببین دوستای جدید و خوب پیدا کن و کلا سبک زندگیتو عوض کن هر چند که من نتونستم

عزیزم‌الان اکثریت همینن بیشتر مردم تو کار خودتو کن انگیزتر بیشتر کن و بچسب به درست و برا خودتم یه تف ...

گذشته رو چیکار کنم 

من چون درونگرا هستم دائم به حرفایی که زدم فکر میکنم به خنده هایی که پیش بقیه کردم به همکلاسیام که یه مدت باهاشون سعی کردم صمیمی بشم واقعا از گذشته پشیمونم

....

🥲درکت میکنم واقعا درکت میکنم من خیلی روزا بزرگ شدم مثلا روزی که ۶ فقط ۶ سالم بود میخواستم دوچرخه بخ ...

شبیه به ما زیاد هست

فقط تو راه منو نرو

خودت به خودت اعتماد به نفس بده

بزار کودک درونت فعالباشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

گذشته رو بریز دور آینده هم بهش فک نکن زمان حالو بچسب

میتونم به نظرتون تغییر کنم 

منم میخوام بازی کنم بخندم واقعا بچگی نکردم باور دارم که بچگی نکردم میخوام الان بچگی کنم 

شایدم الان نشه من انگار الان تمام تفریحاتم همه چیزمو گذاشتم کنار به امید اینکه ۱۸ ساله بشم برم دانشگاه بعد تفریح کنم 

....

میتونم به نظرتون تغییر کنم منم میخوام بازی کنم بخندم واقعا بچگی نکردم باور دارم که بچگی نکردم میخوام ...

عزیزم همین الان شروع کن بلند بلند بخند برا خودت شادی کن برات مهم مباشه‌گذشته و حرفاییی‌ که زدی و زدن برا خودت تغییر کن و رندگی کن مگه چقد قراره زندگی کنیم دنیا دوروزه