2777
2789
عنوان

امشب جاریم یه چیزی گفت

1556 بازدید | 79 پست

خیلی ناراحت شدم، به اون یکی جاریم گفت شکم فلانی چقد بزرگه خجالت کشیدم حالا خیر سرم باشگاه میرم ،میگه شاسد حاملست به شما نگفته،با اینکه میدونه ما بچه دار نمیشیم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

ولش کن اهمیت نده

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر مردم فضولن اه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خب چرا شکمت انقدر بزرگه ؟؟

بخدا انقدرام بزرگ نیست خوب طبیعیه بعد غذا بود،بعد لباسم بد وایساده بود

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
بخاطر کسی که فقر فرهنگی داره و فاقد شعوره خودتو ناراحت نکن و تلاش های خودت رو بی ارزش نکن

خیلی بهم برخورد

بخدا انقدرام بزرگ نیست خوب طبیعیه بعد غذا بود،بعد لباسم بد وایساده بود

اهان فکر کردم یه دلیلی داره اخه خودم فیبروم داشتم هرجا میرفتم همه فکر میکردن حامله ام 🥲

اهان فکر کردم یه دلیلی داره اخه خودم فیبروم داشتم هرجا میرفتم همه فکر میکردن حامله ام 🥲

علایم فیبروم چیه،