2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه داره همکلاسی هستیم اون تایم واسش تو کافی شاپ دانشگاه واسش گرفته بودن من نمیرفتم بد میشد در حد ن ...

خیلی دوست دارم برگردم ب دوران دانشجویی کارشناسیم یادش بخیر

بهترین دورانه لذت ببرید،البته برای من بود

اشکال نداره بعدها خاطره میشه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
خیلی دوست دارم برگردم ب دوران دانشجویی کارشناسیم یادش بخیربهترین دورانه لذت ببرید،البته برای من بودا ...

من بهترین دوران زندگیم که مثل اون میدونم نمیاد همین ۴ سال دانشجویی بود این ترم که گذشت فارغ تحصیل شدیم دیگه 

عطر

دستبند چرمی

زنجیر نقره

کیف پول و کمربند (اگه پارتنرته می تونی عکستونو هم کوچولو چاپ کنی و تو کیف پول بذاری)

ایرپاد و پاور بانک

اگه اهل ورزشه یه ساک ورزشی با دمبلی چیزی

کتاب 

من بهترین دوران زندگیم که مثل اون میدونم نمیاد همین ۴ سال دانشجویی بود این ترم که گذشت فارغ تحصیل شد ...

بسلامتی ان شاالله موفقیت های روزافزون

دقیقا برای منم همینطور بود،حتی دانشجو ارشدم بودم دیگ اون حس رو تجربه نکردم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
عطردستبند چرمیزنجیر نقرهکیف پول و کمربند (اگه پارتنرته می تونی عکستونو هم کوچولو چاپ کنی و تو کیف پو ...

اهل دستبندو اینچیزا نیست 

شاید عطر یا همین ک‌گفتین عکسو چاپ کنم بزارم کیف پول

البته پسرا تو هر سنی کودک درونشون اکثرا فعاله از ماشین کنترلی و اینام خوششون میاد😅یا کلکسیون ماشین فلزی

اگه گل خواستی بگیری یه رنگ شیک که لطافت نداشته باشه بگیر رنگایی مثل صورتی یا قرمز ممکنه معذبشون کنه

سفید و ابی کمرنگ سرمه ای

زرشکی و سفید 

کاغذ دورش مثلا طلایی و طوسی یا طلایی و سرمه ای