2777
2789

گزینه ۲

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی عزیزم کدوم واکسن انفولانزا بهاره فرانسوی یا هلندی؟

هلندی میگن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نزنید من زدم بیچاره شدم حوصله توضیح ندارم ک چی شد نپرسید فقط نیاید میزدم.نزنید ک من بدجور پشیمونم برای بچه ک اصلا نزنید جاش زیر بغلم بغد ی سال هنوز متورمه نزنید ب نظر من دوست هم دارید بزنید

نزنید من زدم بیچاره شدم حوصله توضیح ندارم ک چی شد نپرسید فقط نیاید میزدم.نزنید ک من بدجور پشیمونم بر ...

من قبلا زدم و راضی بودم خیلی سیستم ایمنی بدنم ضعیفه و سریع درگیر ویروس میشم

من قبلا زدم و راضی بودم خیلی سیستم ایمنی بدنم ضعیفه و سریع درگیر ویروس میشم

من بیست ساله می زنم. کل اطرافیانم هم می زنن. هیچوقت هم چیزیمون نشده. یکی یهو حساسیت داره مشکلی براش پیش میاد می گه واکسن نزنین. اینجوری باشه کل واکسنا باید حذف بشن برگردیم به دوره ی فلج اطفال و وبا و حصبه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
کدوم مارکش بهتره عزيزم فرانسوی یا هلندی

فرانسوی قوی تره. هلندی عوارضش کمتره. البته عوارض خاصی هم نداره. یه شب تب خفیف. کمی درد تو جای واکسن. درد خیلی خفیف عضلانی که من تقریبا احساسش نمی کنم.

اینجاشو مطمئن نیستم ولی تا جایی که یادمه کسایی که به تخم مرغ حساسیت دارن باید ایرانیشو بزنن‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!