گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مرسی عزیزم کدوم واکسن انفولانزا بهاره فرانسوی یا هلندی؟
هلندی میگن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
نزنید من زدم بیچاره شدم حوصله توضیح ندارم ک چی شد نپرسید فقط نیاید میزدم.نزنید ک من بدجور پشیمونم برای بچه ک اصلا نزنید جاش زیر بغلم بغد ی سال هنوز متورمه نزنید ب نظر من دوست هم دارید بزنید
من قبلا زدم و راضی بودم خیلی سیستم ایمنی بدنم ضعیفه و سریع درگیر ویروس میشم
من بیست ساله می زنم. کل اطرافیانم هم می زنن. هیچوقت هم چیزیمون نشده. یکی یهو حساسیت داره مشکلی براش پیش میاد می گه واکسن نزنین. اینجوری باشه کل واکسنا باید حذف بشن برگردیم به دوره ی فلج اطفال و وبا و حصبه.