2777
2789

بچه ها موهام و خیلی کوتاه کردم پنج سانتی ه سالها

موهام به شدت نازک و کم حجم ه 

موندم دیگه به خدا چه راهی رو در نظر بگیرم چه راهی سراغ دارید که واقعاً جواب ه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیرفیلر انجام دادین؟ شنیدم خوبه منم مشکل شما دارم دکتر گفت اول باید ازمایش بدی تیروئید و بقیه موارد چک بشه بعد بیا هیرفیلر

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸

بله کاملا

خب پس شاید کم خونی یا کمبود ویتامین داری

هیرویت بخور بعد همزمان ماهی یبار امپول بیوتین بپنتن

د۳ ویتامین ای اینارو‌حتمآ مصرف کن

بعد از اونم موضعیم برس به موهات

رزماری و میخک رو از هرکدوم یکم ولی رزماری بیشتر تو یه لیوان ابجوش بجوشین مرتب هر بار میری حموم ۳ ساعت قبلش بزن

لایک نکن خواهر منننن  

منم موهام تا پایین با...س...ن...م هست خیلی ریزش داشتم اما دیگه اصلا با شامپو های معمولی هامو نمیشورم فقط از شامپو رز ماری استفاده میکنم خیلی عاااالیه 

ریزش موهام کاملا قطع شده کم کم انگار موهامم پر پشت میکنه

منم موهام تا پایین با...س...ن...م هست خیلی ریزش داشتم اما دیگه اصلا با شامپو های معمولی هامو نمیشورم ...

خوش بحالت واقعا من تا حالا آرزو به دل موندم تو عمرم یک چتری داشته باشم نمیتونم آنقدر کمه

هیرفیلر انجام دادین؟ شنیدم خوبه منم مشکل شما دارم دکتر گفت اول باید ازمایش بدی تیروئید و بقیه موارد ...

منکه تیرویید دارم سالهاست قرص میخورم ولی دکترم میگه تنظیم باشه که هست به اون ربطی ندارد 

هیلر فیلر چیه