2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از حسادت من باردار شد

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بارداری اول شاید ولی ن سومی

شاید باورت نشه ولی مامانم بارداری پنجم تا ۵ ماهگی نفهمید  چون لک و خونریزی داشت فکر کرد پریود.

دندون هاش درست کرد خیلی دارو ها خورد ک نباید می‌خورد ولی خدا رو شکر داداشم سالمه.

هیچ کی باورش نمیشه ی زن بعد ۴ بار بچه آوردن متوجه بارداری نشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خدایااا سطح دغدغه ملتو چرا باید باید دو تا زن سر لنگ هوا کردن و حامله شدنم رقابت کنن

امشب دیدمش خیلی حس بدی ازش گرفتم نمیدونم چرا همش ی طوری نگام میکرد بد برادر شوهرم ک بچمو بغل میکرد قاطی میکرد

اره بارداری اول شاید ولی ن سومی

خب شاید چون سومی بوده نگفته که حرف نشنوه، چون متاسفانه جامعه ما همه فضول زندگیهای مردمن که چرا بچه اوردی چه خبرت بوده اینهمه بچه و......

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
امشب دیدمش خیلی حس بدی ازش گرفتم نمیدونم چرا همش ی طوری نگام میکرد بد برادر شوهرم ک بچمو بغل میکرد ق ...

تو رو خدا نگو حسادت باور کن این حرف و جاری منم همه جا زد که من باردار شدم اون باردار نمیشه داره حسادت میکنه باور کن از بس تو زندگی سرمون گرمه یادمون نمیوفته 

خب شاید چون سومی بوده نگفته که حرف نشنوه، چون متاسفانه جامعه ما همه فضول زندگیهای مردمن که چرا بچه ا ...

البته آره ب این جنبه فکر نکرده بودم چون با خجالت ب همه اعلام کردن البته دومی حساب میشه چون سقط کرده اما 

عجب😐😐 خدایی تو چه محیطی زندگی میکنید که هر حرکت دیگران و حسادت به خودتون برداشت میکنید؟ باید اجازه میگرفت برای بارداری؟ مگه شما قراره شاهزاده یا شاهدخت بیارید ک ب جایگاه شما و بارداریتون حسادت کرده باشه؟😏😏

Toranjbano هستم🫠🫠 یک تعلیقی😁😁

البته آره ب این جنبه فکر نکرده بودم چون با خجالت ب همه اعلام کردن البته دومی حساب میشه چون سقط کرده ...

جنسیت بچه‌اش چی بود؟ شاید جنسیت خاصی میخواست ک تلاش کرد برا سومی چون ی سقط هم داشت 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نمیدونم چرا برادر شوهرم بچمو بغل میکنه خیلی بدش میار

نمیدونم شاید یه رفتار میکنین مثل جاری من حس میکنه دوس ندارین بچه بغل کسی بره بخاطر اون احتمالا ناراحت شده

بازم میگم من رفتار شما رو ندیدم