mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14883 عنوان بنظرتون باید با این همکارا چه رفتاری داشته باشم خیلی عصبیم 137 بازدید | 12 پست یه گروه تشکیل داده بودن کلی چندبار رفته بودن گشته بودن تازه امروز منو اد کردن این گروه عکساشونو دیدمبنظرتون لفت بدم؟ مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱 1404/04/27 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14883 نه پس چیکار کنم ناراحتم مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 906 شاید اونا زودتر باهم بودن اوایل با شما راحت نبودن ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14883 شاید اونا زودتر باهم بودن اوایل با شما راحت نبودن نه کلی باهم دوست بودیم نمیدونستم اینطورین خیلیم راحت بودن باهام مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
norostovar عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7125 پس چیکار کنم ناراحتم خب شاید عمدی نبوده دیر اد کردنتونبعدم کلا زیاد صمیمی برخورد نکنید.زیادم چت نکنید تو این دسته از گروه هرچی کمرنگتر باشین بهتره عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
mehrbanoooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 14883 خب شاید عمدی نبوده دیر اد کردنتونبعدم کلا زیاد صمیمی برخورد نکنید.زیادم چت نکنید تو این دسته از گروه ... اتفاقا چندبار قبلا باهاشثن رفتم بیرون چطور ممکنه منو یادشون بره مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
zahra۲۲۲۲۲ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 770 ای بابا محل نده به همکار 🙄اصلا برات مهم نباشه فرقی هم نداره که میخاد دوست باشید یا نه! اصلا رابطه تو رو نباید با همکاری صمیمی کرد نوازنده ویلن هستم 🎻😃
sooosan12 عضویت: 1402/03/26 تعداد پست: 5281 اتفاقا چندبار قبلا باهاشثن رفتم بیرون چطور ممکنه منو یادشون بره هرچی با همکار فاصلتو بیشتر کنیو کمتر بریو بیای بهتره
norostovar عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7125 اتفاقا چندبار قبلا باهاشثن رفتم بیرون چطور ممکنه منو یادشون بره خب شاید میخواستن بسنجن ببینن باهاتون راحتن یا نه بعد عضوتون کنن عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
man000 عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 906 نه کلی باهم دوست بودیم نمیدونستم اینطورین خیلیم راحت بودن باهام میدونی چون خیلی برخورد دارین لفت نده اینجوری خودت رو از جمع محروم میکنی فقط محترمانه دلخوری ت رو بهشون یه جوری بفهمون ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
norostovar عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 7125 ولییییی بازم میگم تو گروههای فامیلی همکلاسی همکاری کلا زیاد فعالیت نداشته باشین.جو این گروهها بیشتر فضولی تو زندگی همدیگس عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره