2777
2789

خوشگل باشن یا خیلی زرنگ

همشم در بستر خانواده شکل میگیره

پدر و مادر منم اگه پدر و مادر باهوش و باسیاستی بودن،و مادرم کل دغدغه زندگیش سر یه کار اداری بیخود رفتن نبود،و به من و خواهرم یاد میدادن که لوند و با اعتماد به نفس باشیم و به خودمون برسیم و خوشگل کنیم، الان منم میتونستم با پسری که مجردیام عاشقش بودم باشم.

نه با یه شوهر لاغر بی صدای بچه مثبت با ۴ تا خواهر و برادر.

خواهرمم که ۲۶ سالشه و ارشد رفته تازه داره میترشه و همش پسرای مزخرف سمتش میان و هیچ کدومم تهرانی نیستن.

به غیر تهرانیا برنخوره لطفن،خواهر من دوست نداره راه دور ازدواج کنه و میخواد تهران بمونه حتمن.

به کلمه ترشیدن هم گیر ندین،انقدر عصبانی ام که نمیتونم مودبانه حرف بزنم.

هزار بار به پدر و مادرم تو مجردیام گفتم بذارین عمل زیبایی کنم،دماغمو عمل کنم،ژل بزنم،که حداقل مخ ۴ تا پسر درست حسابی مردونه رو بزنم.

هی گفتن نه،اونی که به خاطر قیافه میاد بهتر که نیاد‌.

خب باید داف باشی تا پسر خفنا بیان دیگه‌.

پسری هم که مجردیام دوستش داشتم الان با یه دختر جوون داف و چشم رنگیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ربطی نداره دختر عموی من خیلی معمولیه ولی شوهرش آدم خیلی خوبیه 

امام رضا دستمو ول نکنیا ، تو تنها پناه منی😭 امام رضا ولم نکنیا من هیچ کس رو جز تو ندارم ...💔 لطفا برای ازدواج خوب و سعادتمندم دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

خب یه چیزی باید داشته باشی که بیان سمتت و بعدش بخوان قوم و قبیلتو ببیننپسرا هم کلا عقلشون تو چشمشونه ...

فکر میکنی منم همینم تهش خونوادمو میزنن تو سرم اشکمو در میارن

سیاست میکنن

اگر خونواده خوبی داری هزار بار خداروشکر کن

درسته کسی ک بخاطر قیافه بیاد دو روز بعد ک زده شد اصالت و خونوادتو میبینه