2777
2789

لافارر

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم معمولا استفاده زیاد از این محصولات باعث تحریک پوستی میشه و با از بین بردن باکتری های مفید عامل به وجود آوردن انواع عفونت میشه 

بهتره کلا استفاده نکنید یا اگر هم بکنید دوهفته یک بار باشه و محصولی هم که استفاده می‌کنید زیاد قلیایی و اسیدی نباشه 

محصولات فیروز مناسب هستن

کامل توضیح دادم که به دردت بخوره جانم🙏🥰

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

هیچی 

اون خودش بلده خودشو پاکسازی کنه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
لافارر،برای عفونت هم خوبه

عزیز دلم در جریان هستید استفاده زیاد از این مواد باعث آسیب و تحریک پوستی و انواع عفونت میشه 

بهتره استفاده نکنید🤗🙏

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤