2777
2789
عنوان

رفتارم چطوره 💔❓

123 بازدید | 21 پست

من نسبت به یکی دوسال قبلم خیلی تغییر کردم بنظرتون ب چه وژنی از خودم رسیدم یکم ترسناک نشدم ؟ 

بزارین بگم چطوری شدم 🌹

ادم بشدت ریز بینی شدم 

نسبت به هیچ بی احترامی نسبت به خودم از طرف دیگران کوتاه نمیام و رک جواب طرف رو میدم 

اگه از کسی انتقادی داشته باشم رک بهش میگم 

هرکس بهم دروغ بگم یا بخواد دستم بندازه به روش میارم 

هیچ جایی هیچ جایی بدون دعوت نمیرم و خیلی ارتباطم با اطرافیانم کم شده 

اکثرا موقع ها تنهایی رو ترجیح میدم 

ترجیحم اینه که یا صفر باشم یا صد 

هیچ‌ پسری تو زندگیم مغزم و قلبم نیست و ترجیح میدم نباشه 

اعتقاداتمو کامل از دست دادم 💔

برای خودم هدف تعیین کردم 

دیگه حوصله رفتارهای خاله زنکی خودم و دیگران رو ندارم 

به راحتی ادما رو از زندگیم حذف میکنم 

اگه کسی ناراحتم کنه واقعا به روم میارم 

۲۳ سالمه و قبلا اصلا قصد ازدواج نداشتم ولی الان دنبال یه ادم درست در چارچوب خودمم 

قبلا پیام طولانی میدادم الان نمیدم یا اگه بدم کوتاه 

با کسی تماس نمیگیرم مگر در مواقع خیلی ضرور 

حوصله ادم پرو و فوضول رو هم ندارم 

نظرتون چیه ؟ 

۲۳ سالمه

عالی

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه نظر ؟

همه نظر . مخصوصا که مردا و پسرا رو خط کشیدی دورشون منم همینطوریم . و صفر و صدیم و دلمم تنهایی میخاد تا همیشه اصن

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

همه نظر . مخصوصا که مردا و پسرا رو خط کشیدی دورشون منم همینطوریم . و صفر و صدیم و دلمم تنهایی میخاد ...

چون ارزش ندارن 

هیچکس جز خودم مهم نیست برام 

ولی ناراحتم که اعتقاداتمو از دست دادم 🥲

نه چیه ؟

ببین تو گوگل سرچ کن تست mbti میاره 

توی یکی از سایت ها برو فرق نمیکنه کدوم بعضی از سایت ها برای نتیجه جیمیلت رو میخوان که جوابش رو برات بفرستن

تست شخصیت هست که از ۴ تا حروف انگلیسی تشکیل شده 

و کلا ۱۶ تا تایپ شخصیت هست و میفهمی که تایپت چیه و درموردش بهت توضیح میده و ممکنه بعد از یه مدت تایپت عوض شه

فکر کنم Intj  هستی 

من خودم Intj هستم

اگه میتونی بده تا بیشتر درباره شخصیتت بدونی

برام میشه یه صلوات بفرستی♥️😘 خانم هستم😀کاربری دست ۴نفره😐💔 به اسم و عکسمم کاری نداشته باششش🔪🔪

چون ارزش ندارن هیچکس جز خودم مهم نیست برام ولی ناراحتم که اعتقاداتمو از دست دادم 🥲

منم از دست دادم و خوشحالم هستم که فهمیدم اونا همه دروغ بودن .... تو بگو بهشت کدومه هرچی گفتن که اشتباه بود 🙂

ببین تو گوگل سرچ کن تست mbti میاره توی یکی از سایت ها برو فرق نمیکنه کدوم بعضی از سایت ها برای نتیجه ...

تست حدود۸۰ تا سوال هست

برام میشه یه صلوات بفرستی♥️😘 خانم هستم😀کاربری دست ۴نفره😐💔 به اسم و عکسمم کاری نداشته باششش🔪🔪

ببین تو گوگل سرچ کن تست mbti میاره توی یکی از سایت ها برو فرق نمیکنه کدوم بعضی از سایت ها برای نتیجه ...

عه جدی ؟ 

چقدر خوب 

حتما انجام میدم 

نظرت راجب همین تایپ شخصیتی که گفتی چیه ؟ چه تحقیقاتی راجبش کردی؟

منم از دست دادم و خوشحالم هستم که فهمیدم اونا همه دروغ بودن .... تو بگو بهشت کدومه هرچی گفتن که اشتب ...

اگه منم یمدت خیلی دعا کردم و التماس کردم ولی هیچ‌کدوم از خواسته هام براورده نشد منم اعتقاداتمو از دست دادم