2777
2789

من تا قسمت ۶یا ۷ دیدم  تا الان ندیدم درست حسابی !که بابای طوبی زنده بود بعد باباش با فخرالدین بحث کردند

حالا

بابای طوبی برای چی کشته شد ربطش به فخرالدین چی بود؟

چرا طوبی اومده عراق و چرا میخواست بره فرانسه؟

چرا خواهرش باهاش لجه؟

آنیه کیه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه داستان و وقایع

خانواده و قتل پدر طوبی:

پدر طوبی به نام «صادق» یک شخصیت مهم در داستان است که به خاطر ارتباطاتش با افراد قدرتمند و همچنین دشمنان خاص خود در بغداد به مشکلاتی برمی‌خورَد.

او به خاطر دشمنی با فخرالدین و کشمکش‌هایی که بین آنها وجود دارد، کشته می‌شود. فخرالدین به عنوان یک مافیا و قدرت حقیقی در داستان معرفی شده و این تنش‌ها به تدریج بیشتر می‌شوند.

آمدن طوبی به عراق:

طوبی به عراق می‌آید تا از حقیقت مرگ پدرش و همچنین زندگی آینده‌اش مطلع شود. او به دنبال یک زندگی جدید است و به نوعی در جستجوی هویت و حقیقت خود است.

طوبی همچنین به فرانسه وارد می‌شود تا از دنیای تازه‌ای هم مطلع شود و شاید بخواهد خود را از مشکلات خانوادگی که با آن روبروست، دور کند.

تنش با خواهرش:

خواهر طوبی به دلیل عشق و وابستگی به همسرش و همچنین حسادت به طوبی، با او درگیر می‌شود. این تنش‌های خانوادگی معمولا از احساسات عمیق و رقابت‌های شخصی ناشی می‌شود، که در داستان به خوبی به تصویر کشیده شده است.

شخصیت آنیه:

آنیه یکی از شخصیت‌های جذاب و کلیدی داستان است که ممکن است به طوبی در پیمودن مسیرش در زندگی کمک کند. او نماینده‌ای از عشق و نیکی در داستان است و دوره‌های مختلفی از دوستی و همدلی را با طوبی تجربه می‌کند. نقش آنیه به طوبی برای رشد و کشف خود کمک می‌کند

چقدر این سریال برام دلنشین بود هر شب حتما باید میدیدمش 

الان تکرارشو گذاشتن؟ 

چقدر دو تا خواهرا طوبی خواهر وسطیش سختی میکشن هردو بچهاشونو از دست میدن مخصوصا خواهر وسطیش مادرشوهرش بچه رو بهش نمیده دیوونه میشه