2777
2789
عنوان

پسری به خودش میرسه پرنسس نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من روتین پوستی داره ریش هم نداره به تیپ و قیافش هم خیلی اهمیت میده . ولی به قیافه و اخلاق و رفت ...

با جملات اولتون موافقم

پیرسینگ هم برای خانم هم خوشم نمیاد پس ی چیز کلیه

ولی پسری که موشو رنگ میکنه مگه ارث بابامونو خورده که بهش توهین کنیم؟

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

وای خانومم مگه من نگفته به رژ قرمز من دست نزن من حساسم؟🤣🤣

نه آقایی رژلب قرمز برای شما مناسب نیست دخترا مزاحمت میشن توی خیابون🥹😂😂😂😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به ما چه هرکسی مختار زندگیشه اما بعضی رفتار ها در جامعه مناسب نیست مثلا خوبه هر کسی به خودش برسه و اینا اما دیگه میکاپ و..خوب نیست🤦‍♀️

زندان واقعی،دیوار ندارد....درون توست و با افکارت ساخته می شود...

با جملات اولتون موافقمپیرسینگ هم برای خانم هم خوشم نمیاد پس ی چیز کلیهولی پسری که موشو رنگ میکنه مگه ...

من حتی به پسری که پیرسینگ هم میزنه توهین نمی کنم اونم ارث بابامونو نخورده توهین بشنوه . ولی باید آنقدر پوست کلفت باشه حرفای بقیه براش مهم نباشن . کلا از کارای سبک که پسرا انجام می‌دادند و زنانه است خوشم نمیاد . از کارایی که دخترا میکنن و مردونست هم خوشم نمیاد

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

قرار نیست جنگی باشه تعریفی نشه یا اصلاحی صورت نگیرهدختر و پسرزن و مردمکمل همدیگه هستن مثل یینگ یانگب ...

فرهنگ اسلامی تمام تاکیدش روی زندگی متمدنانه و بودن حریم بین زن و مرده و اینکه هر کسی در نقش و چارچوب خودش کرامت انسانی داشته باشه 

از وقتی که فرهنگ ببخشید خرتوخر غربی کمی غالب شد وضع اینی که شد که میبینی دخترتامبوی و پسر پیرسینگی !! و کلی بیماری روانی و صحنه های مشمئزکننده از دختران و پسران بی هویت و صدمه دیدن شدید نهاد خانواده که ضربه شو باز اول خانمها میخورن متاسفانه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

وا سارا برا چی کانسیلرمو برداشتی میخواستم آرایش کنم استوری بذارم😒

ولی حالا جدا از این بحثاا چند رو پیش یه یارویی رو دیدم موهاش رنگ بود پیرسینگم داشت ولی لامصب خیلی بهش می امد 🤣🤣

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

خودمراقبتی لزوما به معنی رنگ مو و لیزر بدن و گوشواره انداختن نیستپسری که چنین کاری کنه اختلال جنسیتی ...

رنگ مو که بحث به استایل داره 

همیشه خوب نیست ولی دلیل بر بد بودن نیست 

لیزر که دقیقا یعنی نظافت 

نه حتما با پشم گوریلی خوبه

خودم هم پیرسینگ و گوشواره برای پسر دوست ندارم ولی خیلی ها میپسندن دیگ نرم جامعه شده 

متاسفانه بعضی ها نمیفهمن

افسوس کی این روز میرسه که بقیه همو ول کنن یه نگا به خودشون بندازن . چسبیدن راجب زندگیه بقیه نسخه میپیچونن یه نگا به خودت بنداز  . شاید دوست داره بدنه خودشه میخواد هرکاری که دوست داره باهاش بکنه  . مکه بدنه شماست . حالا من راجب حجاب تایپیک بزنم میگن بدنه خودشه