2777
2789
عنوان

پسری به خودش میرسه پرنسس نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 94 پست
خوبه کم خودشون خودشونو تحویل میگیرن از اینورم خانومای وکیل وصی پیدا کردن خدا بده شانس

قرار نیست جنگی باشه تعریفی نشه یا اصلاحی صورت نگیره

دختر و پسر

زن و مرد

مکمل همدیگه هستن 

مثل یینگ یانگ

با هم معنی پیدا میکنن

ولی خب فرهنگ اسلامی کشور و فضای مجازی و خیلی چیزا

بیشتر باعث اختلاف ها میشه 

ولی درستش اینه که به یه تعادل برسه و به هم نزدیک شن 

و اون موقه هست که واقعا پسر و دختر و بود فرق نداره

اون موقع هست دخترا آزادی واقعی رو میچشن 

پسر ها درک شدن رو میچشن

چندشتر از اون مدل مردهایی که گفتی  این دخترایین که سلیقه شون این اواخواهریا هستن !

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کلمه گرفتن دستشون همه جا زر میزنن

یکی نیست بهشون بگه به تو چه آخه ریش میزاره یا نه به تو چه به پوستش میرسه یا نه

تازه مسئله‌ی ریش و... هم سلیقه ایه خیلیا خوششون نمیاد

اگه قرون وسطا بود هرکی کلمه‌ی پرنسسو به زبون میورد از هفت جهت مخالف سرشو میبریدم😂😂

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

هست هست هستتت

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

این طرز فکر ها رو فقط تازه به بلوغ رسیده ها دارن آخه فقط اینا اینجوری فک میکننبرو بکس روبیکا

دقیقا سن و سالشون کمه فکر میکنن از این چیزا دفاع کنن از طرف جامعه طرز فکرشون تحسین میشه 

نمی‌دونن فردا یکی از اینا بیاد باهاشون ازدواج کنه سر اینکه کی اول رژلب بزنه دعواشون میشه با طرف

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نگاه کن یه سریش هست یه سری نیست مثلا روتین و رسیدگی پوستی رو قبول دارم نظافت شخصی و ظاهر و استایل ولی پیرسینگ و قرتی و ادا بازی نه من هم شوهرم خیلی خودش رعایت میکنه ازش راضیم ولی هیچوقت به سمت زنانه شدن نرفته

اصلا درست نیست مرد با زن فرق دارعاینا فررررررققققق دارنننننبرابری به معنی این نیست که بگیم تفاوتی ند ...

نگفتیم که ارایش کنن 

صدرصد تفاوت هست 

ولی اینایی که استارتر گفت جنسیت ندارن و بیشتر بر میگرده به اهمیت دادن به خود طرف 

شوهر من روتین پوستی داره ریش هم نداره به تیپ و قیافش هم خیلی اهمیت میده . ولی به قیافه و اخلاق و رفتارش که نگاه کنی هیچ حس پرنسس ازش نمیگیری برعکس خیلیم مردونست.  پسر جلف و سبک نباشه موهاشو رنگ نمیکنه پیرسینگ هم نمیزنه کاز،زمونه هم نمیکنه لباس پاره پوره و فاق کوتاه هم نمیپوشه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

دقیقا سن و سالشون کمه فکر میکنن از این چیزا دفاع کنن از طرف جامعه طرز فکرشون تحسین میشه نمی‌دونن فرد ...

وای خانومم مگه من نگفته به رژ قرمز  من دست نزن من حساسم؟🤣🤣

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.