2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مادرشوهرم من فقط بنده دعا هستش کارش دو به هم زنی و دروغه

اینو کل فامیل شوهرم میدونن

حالامن طوری جلوی شوهرم توی بیست سال رفتار کردم که شوهرم حاضره قسم بخوره به قران که زنم ارادت خاص به مادرم داره

درحالی که به خونش تشنه هستم

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

ببین مادرشوهرم من فقط بنده دعا هستش کارش دو به هم زنی و دروغهاینو کل فامیل شوهرم میدوننحالامن طوری ج ...

خب چطور میشه وقتی با یکی که خیلی بده اینجوری رفتار کرد؟حتی برای حفظ ظاهر

آخریش امروز بود 

شوهرم اومد تعریف کرد مامانش پشت سرم پیشش چیا گف( اینم بگم منو شوهرم همه چیو بهم میگیم واسه همین راحت تعریف کرد ) منم کلی گریه کردم جلوش تا چند ساعت ساکت بودم 

بعد برام تعریف کرد چطور جلوش وایساد و چیا بش گف 

گف خودتو ناراحت نکن من نمیذارم کسی توو زندگیمون دخالت کنه من فقط ی جمله گفتم؛ گفتم برام سخته هضم حرفای مامانت بهم این اجازه رو بده الان حالم بد باشه.

ولی جدی جدی خیلی ناراحت شدم اما این دفعه خوب تونستم خودمو کنترل کنم و گرنه از پایین جرش میدادم 

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

خب چطور میشه وقتی با یکی که خیلی بده اینجوری رفتار کرد؟حتی برای حفظ ظاهر

جون میدونم مامانش از من پیشش همش بد میگه اگه منم توی خونه از مامانش بد بگم با خودش میگه حتما حق با مادرمه 

این سیاسته من که بیست سال شوهرم پشتمه در همه حال جلوی مادرشوهر فتنه

احترام گذاشتن بزرگترین فن زندگی هستش

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.

آخریش امروز بود شوهرم اومد تعریف کرد مامانش پشت سرم پیشش چیا گف( اینم بگم منو شوهرم همه چیو بهم میگی ...

میدونی بزرگترین شانس یه زن چیه؟این که مردش پشتش باشه و شما خدا رو شکر شوهرت پشتته

میدونی بزرگترین شانس یه زن چیه؟این که مردش پشتش باشه و شما خدا رو شکر شوهرت پشتته

شوهرم قبل ازدواجمون بهم گف‌

گف میخوام ی زندگیه پر آرامش بی حاشیه داشته باشیم.

وقتی کسی پیشت ازم بد گف جلوش واکنش بدی برا من نشون نده مثلا اگ گف علی فلان کاررو کرد بگو میدونم یا اگ گف علی اینطوره بگو فضولیش ب بقیه نیومده 

منم همین کاررو میکنم.

و وقتی تنها شدیم میتونیم دربارش حرف بزنم.

اینارو شوهرم یادم داده ک در هر حالتی کاری ب کار و حرف بقیه نداشته باشیم.

شوهرمم وقتی مامانش داشت پیشش دخالت زندگیمونو می‌کرد رک بش گف دخالت نکن اینا ب ت ربطی نداره

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎