2777
2789

@سنجوقک‍ 🥲💔 کجایی 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

دلم نمی‌خواد باشم 😕😂اما اگه جا جمشید بودم شیرینو می‌کشتم😑جا شیرین بودم هیچ وقت فرار نمی کردم

ولی واقعا اگه جاش بودی اینده رو نمی دونستی این کار میکردی اون حس وجودت چقدر میکشتی

مگه به این راحتی هس بزنی بچت بکشی گاهی اون بچه کل زندگیته

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به بابایی بودن ندارهاون هیچ شناخت منطقی از امیر نداشت خیلی خریت بود که باهاش فرار کنه البته فکر ...

چرا داره ادم نمیاد بابایی ک این همه هواشو داره رو ولش کنه بره به قول خودت با پسری ک معلوم نی کیه و چیه

من قلبم کنده داشت میشد🥲💔 داخل جمع بودیم نشد گریه کنم😂

منم داداشم مسخرم میکرد مجبور شدم گریمو سریع تموم کنم😂🤦

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

من خیلی بابایی هستم تو زبون و تو عمل شدیدا مامانیدخترم و پسرم هم باید همینجور باشن😂

میدونی نه دوس دارم باباشون انقدر خوب باشه بابایی باشن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

منم داداشم مسخرم میکرد مجبور شدم گریمو سریع تموم کنم😂🤦

واییی

حالا من بدتر بود کل فامیل بودننن😬

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

چرا داره ادم نمیاد بابایی ک این همه هواشو داره رو ولش کنه بره به قول خودت با پسری ک معلوم نی کیه و چ ...

اره شیرین خیلی بی منطقه خیلیی 

گاو خواست باز فرار کنه😕

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

هعییییی راپونزل موهات رو رنگ مشکی پر کلاغی بزننن

مراسم میخوام بگیرم 💔

وای خیلیی حس بدی بودد دیشب نتونستم ببینم رفتیم مهمونی اونجا دیدیم جدید می‌خواستم گریه کنمم

خوداااا قسمت ۲۲ رو دیدی الهی بمیرم براش ایکاش من میمیردمم

ارهه

بچههه🥲💔