2777
2789
عنوان

میگن غصه موها رو سفید میکنه درسته

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست
بنظرم به غم وغصه نیس من غم عالم رو خوردم ولی موهام تکون نخورد!

نه متاسفانه برای من موثر بود بعد اون اتفاق دیدم سفید شد و داره اضافه میشه، قلبمم درد میکنه 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بله باز خوش شانسین شما ک بعد ۳۰ سالگی موی سفید دیدین من فقط ۲۴ سالمه جلوی سرم بیشتر از ۱۰ تار موم سفید خیلی تو چشمه پشت سرمم هست من ک خیلی فکر و خیال میکنم 

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همه خاهرام کوچیکترمموهای سفیدم بیشترهاز بس این ده سال اخیر گریه کردمکاش خدا ب دادم برسه

انشالله خدا همه امون کمک کنه، من تو این اتفاق خم شدم ولی نمیشکنم دوباره سرپا میشم و میشم حسرت همیشگی همسرم که از دستم میده 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

درسته

وقتی بابابزرگم مرد تو یه شب یه تیکه از موهای جلوی بابام سفید شد

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
نه متاسفانه برای من موثر بود بعد اون اتفاق دیدم سفید شد و داره اضافه میشه، قلبمم درد میکنه

من همه جام دردمیکنه قلبم روحم جونم ولی موهام سفید نشدن البته یه تارموی خیلی نازک سفیذ دیدم که اونم دراوردم و تموم شد رف!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

بله باز خوش شانسین شما ک بعد ۳۰ سالگی موی سفید دیدین من فقط ۲۴ سالمه جلوی سرم بیشتر از ۱۰ تار موم سف ...

اگر میتونی شرایطتو تغییر بده نزار شرایط تو رو تغییر بده 

اگر میتونی شرایطتو تغییر بده نزار شرایط تو رو تغییر بده

فعلا ک سخت تو تلاشم ولی همیش هم نمیش با سرنوشت جنگید بعضی وقتا باید بهش تن بدی تا تراشت بده مثل الماس

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
من همه جام دردمیکنه قلبم روحم جونم ولی موهام سفید نشدن البته یه تارموی خیلی نازک سفیذ دیدم که اونم د ...

مراقب قلبت و روحت باش، من دوباره بلند میشم نمیزارم منو بشکنن سخته ولی دارم تلاشمو میکنم 

إن شاء الله عزیزم کارت ب طلاق نکشه و مشکلت حل بشه

نمیشه درستش کرد 

میدونی آدمی که سرده بهت محبت نداره مداوم بهت شک داره اذیتت میکنه و براش بود و نبودت مهم نیست و خودش هرکاری که بگی انجام میده نمیشه حلش کرد اگر بمونم و پیر میشم و عمرم میره 

فعلا ک سخت تو تلاشم ولی همیش هم نمیش با سرنوشت جنگید بعضی وقتا باید بهش تن بدی تا تراشت بده مثل الما ...

درد داره وقتی تراشت میده 

الان تو اون درد هستم 

نمیشه درستش کرد میدونی آدمی که سرده بهت محبت نداره مداوم بهت شک داره اذیتت میکنه و براش بود و نبودت ...

هرجور صلاحه

در هر صورت إن شاء الله همه چی به نفعت بشه و مث من تو غم و غصه ها از پا درنیای

هرجور صلاحهدر هر صورت إن شاء الله همه چی به نفعت بشه و مث من تو غم و غصه ها از پا درنیای

توکلم به خداست هرچی خودش صلاح ببینه همونه