2777
2789

۲۱سالشه اومد هشت ماهه باهم در ارتباطیم همسایه ماهم هست 

گفت ما اگه رابطمون خیلی جدی شه با من رابطه جن..سی برقرار میکنی؟از جلو نه

گفتم نه من مخالف هستم تا قبل ازدواج و جوابم نداد و کلا دیگه بهم پیام نداد😕😕خیلی برام خرج کرد سوپرایزم کرد توقع نداشتم ازش 

خب حاکبرسرش

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا دیگه یه وقت بهش پیام ندی 

اینا دنبال چیز مفتن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بهتر که خودش رفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واسه من عجیب نیست که اکثر شما خانما چرا جذب پسرای فلان بهمان میشین... 

فقط برام عجیبه که وقتی این مدت از ارتباط میگذره مگه میشه طرف رو نشناسین

ادمها هیچوقت نمیتونن ذات خودشون رو مخفی کنن

من میگم چرا خانم باید راه بده تا اینارو از یه مرتیکه بشنوه