نهبتبت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 24 عنوان راهنمایی اسپانیایی 134 بازدید | 23 پست درود کسی درباره زبان اسپانیایی میتونه راهنمایی کنه 1404/04/27 | 21:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 من الان تقریبا یه مدت دیگه میرسم به سطح A2 چه راهنمایی میخوای؟ اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5669 من الان تقریبا یه مدت دیگه میرسم به سطح A2 چه راهنمایی میخوای؟ سلا م چرا اسپانیایی می خو نید جسارتا
نهبتبت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 24 من الان تقریبا یه مدت دیگه میرسم به سطح A2 چه راهنمایی میخوای؟ چجوری شروع کردیاز کجا یادگیری را شروع کردی
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 سلا م چرا اسپانیایی می خو نید جسارتا سلام بخاطر علاقه و سرگرمی و اینکه کلا علاقه دارم به یادگیری زبان هایمختلف ترکی استانبولی هم ۶۰ درصد بلدم اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 چجوری شروع کردیاز کجا یادگیری را شروع کردی من از اپلیکیشن duolingo البته من پایه زبانانگلیسی خوبی دارم و این خیلی خودش کمک کرد اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5669 سلام بخاطر علاقه و سرگرمی و اینکه کلا علاقه دارم به یادگیری زبان هایمختلف ترکی استانبولی هم ۶۰ درصد ... مر سی که جو اب دادید می خو استم ببینمقصد مهادجرت به اسپانیا دارید یا خیر مو فق باشید
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 مر سی که جو اب دادید می خو استم ببینمقصد مهادجرت به اسپانیا دارید یا خیر مو فق باشید نه متاسفانه قصد مهاجرت به اسپانیا ندارمدرسته که کشور خیلی شادی هست اما اقتصادش زیاد چنگی به دل نمیزنه... اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5669 نه متاسفانه قصد مهاجرت به اسپانیا ندارمدرسته که کشور خیلی شادی هست اما اقتصادش زیاد چنگی به دل نمیزن ... د قیقا بر ای مها جر مخصوصا از لحاظ اقتصادی کشو ر خیلی بدی هست ا ز نزدیکان ما اون جا بودن و مجبو ر به مها جرت به ا نگلستا ن شدن خو استم ببینم شما ا گر می خواید برید با چه کیسی هست که فر مودید قصد مهاجرت ندا رید
elmiraaa22 عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 6788 جانم در خدمتم مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 د قیقا بر ای مها جر مخصوصا از لحاظ اقتصادی کشو ر خیلی بدی هست ا ز نزدیکان ما اون جا بودن و مجبو ر به ... من اگه بخوام برم تحصیلی امیدوارم بتونم اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
سحرنازسحرنازهستم عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 5669 من اگه بخوام برم تحصیلی امیدوارم بتونم ا شنا ما تحصیلی ر فت واسه د کترا ولی خیلی سخت گذشت
purplelotus عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 717 ا شنا ما تحصیلی ر فت واسه د کترا ولی خیلی سخت گذشت بله سختی های خودشو داره :) اینجا نظر شخصیمو میگم، میتونید باهاش موافق نباشید.
نهبتبت مدیر استارتر عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 24 من از اپلیکیشن duolingo البته من پایه زبانانگلیسی خوبی دارم و این خیلی خودش کمک کرد زبان انگلیسی من کمی بلدمو زبان های زیادی هست که دوس دارم یاد بگیرمولی نمیدونم از کجا شروع کنم و انگار یه چیزی باعث میشه پیشرفت نکنم الان هشت ساله هی با خودم سرو کله میزنم برا انگلیسی ولی سراغش نمیرم انگار طلسم شدم