2777
2789

هیچ وقت به تبلیغات دقت نکردم

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریش نمیشه کرد🥲😂 واقعا رومخه مونا تهرانی داری چیکار میکنی با اینجاا؟ 

آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟! 

مونا تهرانی کیست؟صاحب نینی سایته؟

آرههه نمیدونستی؟ البته بایدم ندونی چون فقط اسمشو شنیدیم زیاد سایت براش مهم نیس ول کرده ب امون خدا

آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟! 

آرههه نمیدونستی؟ البته بایدم ندونی چون فقط اسمشو شنیدیم زیاد سایت براش مهم نیس ول کرده ب امون خدا

نه نمیدونستم تا الان

خوب شد گفتی دیگه میدونم ب کی باید غر بزنم😑

خدایی این چ وضعشه ن میشه اسم کاربری عوض کرد ن میشه تاپیکتو خودت پاک کنی

ن میشه کامنتت رو پاک کنی

نه نمیدونستم تا الانخوب شد گفتی دیگه میدونم ب کی باید غر بزنم😑خدایی این چ وضعشه ن میشه اسم کاربری ع ...

قبلنا اینجا خیلی خفن بود میومدی درد و دل میکردی الان گند زدن توش😂 سایت خلوت شده قبلاً خیلی شلوغ میشد تابستونا 

واسه حذف کردن تاپیکا ام خیلی اعتراض کردیم تهش هیچی