2777
2789
عنوان

تکون خوردن جنین

85 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

شما از کی متوجه تکون خوردن های جنین تو شکمتون شدید؟ 

من بچه ی اولمه

بیست هفته و چهار روزمه 

یه لرزش های خفیفی قبلا حس میکردم اما الان احساس میکنم دیگه خبری از اونا نیست

خیلی نگرانم استرس دارم نکنه چیزی شده باشه😢😢😢

من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش. برو پیش پزشک خانوادتون. اونجا یه ماما هست که صدای قلب جنین رو پخش میکنه. خیالت از سلامتش راحت میشه

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

عزیزم نگران نباش تمام ما هم این استرس ار و گذراندیم

الان که زوده

از ۴ ماهگی تازه اونم مثل نبض میفهمی.

خودت درگیر نکن منم این کارو کردم الان بچم یه بچه استرسی😐😐😐

خدا با من است تو همه شرایط دوست دارم خدا خخوببببببم  

من از هفده هفته یچیزایی حس میکردم ولی بیست هفته لگداش واضح شد

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

سلام من هفته 21هستم ولی خییییییلی کم حس میکنم اونم اگه دراز بکشم دستمو بزارم رو شکمم با اینکه جفتم خلفیه ولی کم احساس میکنم عزیزم نگران نباش اوج تکوناش ازهفته 28به بعده 

خدایادمسافرکوچولومومیسپارم دست خودت بسلامت بهم برسونش آمین.

من خودم توی سه ماهگی متوجه حرکاتش میشدم. البته نینی من خیییللللیییی شیطونه و اصلا خاب نداره.

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka