2777
2789
عنوان

رو ایوون طلای امام رضاع به یادتونم

278 بازدید | 63 پست

روز چهارم...

ازتون خواهش میکنم برای من دعا کنید.خسته ام خیلی خسته.بیاین امام رضا رو به جان پسرش قسم بدیم سفارشمون و پیش خدا بکنه.دعا در حق همدیگه میگیره برای من دعا کنید بریدم😔به نیت خودم و شما دعای توسل میخونم هدیه به جواد الائمه.التماس دعا😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا خیلی خیلی

خوشبگذره بهت گلم❤️

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

انشالله حاجت روا شی

تو رو خدا دعام کنید از ته دلتون انشالله معجزه شه و تا قبل اربعین حسینی خیلی زود بدون نیاز به ارتودنسی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دو تا فکم رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن دیگه و انشالله اصلا نیاز به پیوند لثه و ایمپلنت نیاز پیدا نکنم و دندونام و لثم از دست ندم😭🙏😭و انشالله پول جراحیمو کامل خدا برام برسونه و لثه هام تحلیل نره و لثه ها و دندونامو از دست ندم 😭😭....

تو رو به امام حسین و قرآن خیلی دعا کنید برادر کوچیکم بخاطر کرونا خیلی از درس فاصله گرفت و دوران ابتدایی چیز زیادی یاد نگرفت تو رو خدا و قرآن از ته دلت دعاش کن انشالله همکاری کنه و این روزا خیلی درس بخونه و همه چی یاد بگیره و انشالله همیشه مدارس عادی بین بچهای سالم درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش تو رو خدا دعاش کن دلمون داره میترکه😭😭 تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم تا فوق لیسانس درس بخونه و بهترین دانشگاه های دولتی کشور درس بخونه 😭 

تو رو خدا دعا کنید انشالله همین روزا هر چه سریعتر کارت ملیم پیدا شه و خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای خلافکار و سواستفاده گر نیفتاده باشه و انشالله هیچ دردسر و شر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه😭..

تو رو خدا دعا کن شوهرای خاله هام و پدرم و شوهر دختر خاله هام و شوهر آینده من و شوهر آینده خواهرم انشالله هیچ وقت شوهرامون زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و شوهرامون برامون خسیس و بددل نباشن و کتکمون نزنن و تهمت بهمون نزنن و آبرومونو نبرن و خیلی شوهرامون نسبت بهمون متعهد و وفا دار و مهربون و دلسوز و راستگو و خوش اخلاق باشن😭🙏😔 🙏 

لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله من و مادرم و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و داداشام و بچهای خاله هام خیلی آبرو دار و خوشبخت و شاد و سالم و خوش شانس و پولدار و آرامش دار و زیرک و باهوش و خوش اقبال و زیبا و آسایش دار و آزاد و امنیت دار شیم انشالله و خدا عمر خیلی طولانی به من و خاله هام و مادربزرگم و خواهرم و مادرم و داداشام و بچهای خاله هام بده 😭🙏و انشالله من و عزیزانم تو هیچ زمینه ای محتاج هیشکی نشیم انشالله🙏😭🙏.....