2777
2789
عنوان

خانومای باشگاهی بیان

89 بازدید | 16 پست

وعده های پروتئین دار برای قبل و بعد باشگاه چی میخورین؟ من ۴۹ کیلو ام قدم ۱۶۰ بیشتر برای خوش فرمی و جدیدا یکم شکم اوردم میرم باشگاه ولی اکثر روزا هیچی نمیخورم 

اوتمیل سینه مرغ موز و کره بادام‌زمینی و اجیل

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوتمیل خیلی بدمزست😫

شیر توت‌فرنگی یا کاکائو بخور با موز و توت فرنگی 

شیر و غلات صبحانه هم خوبه 

‏عادت کنید به بی ادا بودن ، به واقعی بودن ، به لباس تکراری پوشیدن ، به بی آرایش بیرون رفتن ، به قهقهه بلند، بدون اینکه فکر کنید صداتون تا کجا میپیچه ، به گفتن جمله ی " این رستوران گرونه بریم فلافل بخوریم" به گفتن جمله ی «دلم برات خیلی تنگ شده» بدون اینکه فکر کنید طرف پرو میشه، ‏به گفتن درد و غم و غصه و حال بد و نگرانیتون،بدون اینکه فکر کنید طرف مقابل چه فکری میکنه، به خودتون بودن، به بی ادا بودن،به راحت بودن و سخت نگرفتن عادت کنید

پودر پروتئین بگیرم بهتر نیست؟

کلا از پودر خوشم نمی‌اد

چرا؟ هم باشگاهیای منم میگن پودر خوب نیست

فقط پف میکنی 

پوستت هم خراب میشه 

قطع کنی یهو وزنت کم میشه 

وزن الکی هست نه ماهیچه 

پودر پروتئین بگیرم بهتر نیست؟

نه اگه سابقه تمرینی زیر ۸ ماه دارید اصلا مناسب نیستش 

و خب گفتید که شکم هم دارید بجز این برای پودر پروتئین حداقل ۶ ماه باید رژیم غذایی مناسب داشته باشید که مشخص بشه واقعا نیاز بدنتون به پروتئین از طریق غذا تامین نمیشه

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

من انشالله هفته بعد وقت میکنم برم باشگاه خدا خدا میکنم ول نکنم باز😐

ببین باید دیسیپلین داشته باشی فقط 

یعنی اگه روزایی که حالت بده یا حوصله هم نداری به زور خودتو بکشونی بری چون اگه یه روزم نری دیگه نمیری من خودم از اون ادمام که از ورزش خیلی خوشم نمیاد و تنبلم هستم ولی به زور خودمو میکشونم میرم چون میخوام بدنم خوب باشه 

و اینجوری باشه که از مربی و هم باشگاهیاتم اگه کلاست گروهیه خوشت بیاد یعنی اینجوری نباشه که هروقت میری حس بد بگیری ازشون و کلا بعد ورزش حالت بد باشه 

نه اگه سابقه تمرینی زیر ۸ ماه دارید اصلا مناسب نیستش و خب گفتید که شکم هم دارید بجز این برای پودر پر ...

اونقدر شکم ندارم البته 

یه کوچولوعه ولی میخوام تخت بشه تا همین چند ماه پیش تخت بودم نمیدونم چیشد یهو

اونقدر شکم ندارم البته یه کوچولوعه ولی میخوام تخت بشه تا همین چند ماه پیش تخت بودم نمیدونم چیشد یهو

رژیم غذایی بد اینجوریه دیگه یهو خودشو نشون میده 

البته ممکنه مشکل هورمونی یا تنبلی تخمدان هم داشته باشی اگه پریود نامنظم داری حتما دکتر برو

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️