2777
2789

چهره قشنگ آرایش میتونست بهتر باشه‌ در کل زیبایی یک چیز نسبیه. مثلا رژ خیلی پررنگه سایه چشم چون تیرست چشم رو خسته نشون میده. باید طوری آرایش کنند که به صورت بیضی شکل بیاد 

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون پوست سفیده رنگ های جیغ خیلی میزنه تو ذوق

تیکر یه اتفاق خوب😍إِنَّ اَلسّٰاعَةَ آتِيَةٌ أَكٰادُ أُخْفِيهٰا لِتُجْزىٰ كُلُّ نَفْسٍ بِمٰا تَسْعىٰ  ﴿۱۵﴾در حقیقت، قیامت فرارسنده است. مى خواهم آن را پوشیده دارم، تا هر کسى به [موجب ] آنچه مى کوشد جزا یابد. (۱۵)    اگه امضامو دیدی برام دعا میکنی؟❤🤗

دوست خوبم من‌ کاری به آرایش شما ندارم نظرم رو درمورد چهره میگم.

شما مثل همه زیبایی های خاص خودتون رو دارین و طبیعیه که برای هرکس ملاک زیبایی متفاوت باشه پس از نظرات ناراحت نشید و چون خودتون با جزییات میخواین نظر بقیه رو بدونین من هم نظرم رو میگم.
من از موهات خیلی خوشم اومد لَخت و زیباست.
پوست خیلی خوبی داری و ابروهات پر و کشیدست میتونی هر مدلی خواستی برداری ولی چون یکم فاصله داره با چشمات سعی کن همیشه اصلاحت جوری باشه که  فاصله بیشتر نشه.
زیر چشمات گود شده و پف داره نمیدونم ارثی هست یا کم خوابی یا دلایل دیگه درهرصورت اگه رفع بشه چهرتون خیلی تغییر میکنه و خوشگلتر میشین و همینطور اگه کشیدگی صورت ازبین بره و تپل بشه ازین رو به اون رو میشی.
صورت که پر بشه دیگه درشتی لباتون هم خیلی تو دید نمیشه و اینجوری دماغتون هم بیشتر به چهرتون میاد.
دماغ به خودی خودی من خوشم اومد ازش ولی به صورت پر بیشتر میاد.
حالت چشماتون هم یکم رو به پایینه مخصوصا پلک بالا که دیگه کاریش نمیشه کرد مگر با آرایش یا هم عمل و اینچیزا.
مشکی هم به پوست سفیدت خیلی میاد🫶🏻