2777
2789

اول بگم که قضیه سر تنگ ماهیه 😂😂

داستان از این قراره که ما خونمونو عوض کردیم و من تمام وسایل خونه قبلیمو با قیمت پایین گذاشتم واسه فروش با اینک مال جهازم بود و همه نو بود و سالم. یه خانومه زنگ میزنه به من که یخچالتون رو دیدم خوشم اومده میخوام بیام واسه بازدید . منم گفتم اوکی ادرس رو بهش دادم و چون خودم نمیتونستم برم مامانمو شوهرم رفتن خونه قبلیمون ک این خانوم یخچال رو ببینه .خلاصه دید و خوشش اومد و کلی گریه کرده اونجا ک شوهرم ادم بدیه بیکاره معتاده بهم تخفیف بدید و مامانمو شوهرم یک و پونصد بهش تخفیف دادن . اون خانوم هم هماهنگ میکنه واسه فرداش که با وانت بیاد بار بزنن ببرن . که شوهرم تنها میره اون خونمون واسه اینک درو باز کنه بیان یخچالو ببرن  . من شرایط اصلا نداشتم ک بتونم برم لطفا وارد این جزییات نشید ک چرا خودت نرفتی ... 

پست بعدی ادامشو میگم 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

حدود دو هفته پیش شوهرم خیلی یهویی گفت این خانومه ک اوند یخچالمون رو ببره اومد اب تنگ ماهیمون رو هم عوض کرد و روش عوض کردن ابش خیلی جالب بود . اون لحظه واکنشی ندادم فکر کردم میخواد منو حساس کنه و بیخیال شدم که امروز که شوهرم اومد اب تنگ ماهیمون رو عوض کنه یهو باز گفت بذار به روش اون خانومه عوض کنم . بازم من خونسردیمو حفظ کردم و به رو خودم نیوردم ولی الان دارم دیوونه میشم که چرا یه خانوم غریبه که صرفا اومده یخچال بار بزنه ببره بیاد اب تنگ ماهی منو عوض کنه؟؟

الان حساسیتم طبیعیه؟ همچنان به روی شوهرم نیوردم و خونسردم جلوش ولی از درون اعصابم خورده ...

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

گذاشتی بلاک

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال سرجدت. هفته دیگه یادش میره

رو کار زنه حساس شدم کاری به شوهرم ندارم ک 

رو کار زنه حساس شدم کاری به شوهرم ندارم ک

به شوهرت هیچی نگی

وگرنه از این به بعد پنهان کاری میکنه

احتمالا زنه دیده اب تنگ کثیفه 

واسه خودشیرینی و مثلا تشکر که باهاش راه اومدین و تخفیف دادین

خوش خدمتی کرده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من بودم روششو میپرسیدم و برام جالب میبود☹️🚶‍♀️

اصن روش اب عوض کردنش برام مهم نبود حس کردم یه کار اضافی اومده انجام داده اخه اومده یخچال ببره چرا به بقیه چیزای خونم کار داشته از این حرکت حس بد میگیرم از اون خانومه فقط .شایدم بقول بقیه از سر دلسوزی اینکارو کرده 

به شوهرت هیچی نگیوگرنه از این به بعد پنهان کاری میکنهاحتمالا زنه دیده اب تنگ کثیفه واسه خودشیرینی و ...

اره دید خوب و مثبتی بود ممنون واقعا 🙏🌹

اره دید خوب و مثبتی بود ممنون واقعا 🙏🌹

خواهش میکنم عزیزم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اصن روش اب عوض کردنش برام مهم نبود حس کردم یه کار اضافی اومده انجام داده اخه اومده یخچال ببره چرا به ...

اگه به شوهرت اعتماد داری 

بنظرم حتی یک ثانیه ارزش نداره فکرتو مشغول کنی

خانومه هم از سر دلسوزی و..ی کاری کرده حالا و رفته

مهم شوهر شماس

اگه به شوهرت اعتماد داری بنظرم حتی یک ثانیه ارزش نداره فکرتو مشغول کنیخانومه هم از سر دلسوزی و..ی کا ...

اره درسته ممنونم