2777
2789
عنوان

اهواز 50 درجه ای

187 بازدید | 29 پست

واقعا تو این گرمای بالای 50 درجه بیرون رفتن سخته چه برسه به اینکه کارت پشت میزی نباشه و اهوازیا میدونن تو این هفته چه شرجی خرما پزون وحشتناکی بود...

خدا کمک حالمون باشه واقعا😀😀

حالا ما که کارمون بیرونه و پشت میزی نیست دقیقا پژمرده برمیگردیم خونه 😀😀😀😀

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

من دو دقیقه تو حیاط نمیتونم برم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

من اینجابا۲۴درجه ازصب تپش قلب دارم اگه بیام اونجافک کنم بمیرم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو دقیقه تو حیاط نمیتونم برم.

نفس آدم میگیره...

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

نفس آدم میگیره...

😕

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

من اینجابا۲۴درجه ازصب تپش قلب دارم اگه بیام اونجافک کنم بمیرم

تازه تو این دما چایی هم حال میده😀😀😀

وای دیشب رفتم بازار نادری انگارتو کویرلوت بودم باد داغ میزدتو صورتم🥹

باد داغ کنار یه خفگی خاصی تو هوامون هست نمیدونم چرا اینجوری شده.. 

اینجا یک روز ممکنه ۳۸ برسه طاقت نداریم خدا همه مردم مخصوصا جنوبی ها رو حفظ کنه

سلامت باشی بزرگوار🌹

خداوند نگهدار هم وطنان اهوازیم باشه در صورتی ک اصلا اون سمت ها نیامدم اما خیلی دوست شون دارم و برام ...

سلامت باشید🌹