2777
2789

ابروهامم یکیش تاج داره یکیش نداره اینقدر عصبیم یعنی من زشتم ک خواستگار ندارم

این چشمو چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوربین پشت واقعی نیس از اینجا بفهم که ماه به اون زیاییو یه تیکه نقطه سفید نشون میده

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

عزیزم دوربین پشت واقعی نیس از اینجا بفهم که ماه به اون زیاییو یه تیکه نقطه سفید نشون میده

خب ما هم از اون فاصله ای که دوربین عکس میگیره،  ماه رو یه نقطه سفید میبینیم😂😐

گور بابای غم، من میرسم به چیزی که لایقم

خب ما هم از اون فاصله ای که دوربین عکس میگیره، ماه رو یه نقطه سفید میبینیم😂😐

نمیدونم شاید نیاز به چشم پزشکی داری که ماه کاملو نقطه سفید میبینی

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

نمیدونم شاید نیاز به چشم پزشکی داری که ماه کاملو نقطه سفید میبینی

منظورم اینه با چشم خیر مسلح همون چیزی رو که تو دوربین گوشی میبینیم ، میبینیم

نمیدونم شایدم حق باتوعه من نیاز به چشم پزشکی دارم، 🚶🏻‍♀️

گور بابای غم، من میرسم به چیزی که لایقم

منظورم اینه با چشم خیر مسلح همون چیزی رو که تو دوربین گوشی میبینیم ، میبینیمنمیدونم شایدم حق باتوعه ...

چی میگی تو

وای بر من😭😭واس من افتضاح

منم همینطوری بودم عکس می‌گرفتم فکر میکردم الکیه 

بعد خواهرم و بقیه گفتن شبیه این که با دوربین پشت گرفتیم هستی از هر کی پرسیدم با هر دوربینی گرفتم آخرش گفتن شبیه دوربین پشتی. افسردگی گرفته بودم کلا 😂😂

خُلَم مَن ؟