2777
2789
من از خدا دلگیرم که دردی داده بهم که بی درمانه

منم مث تو بودم اونقد بخاطر حماقتام تاوان دادم که دیگه یه جورایی مجبووووور شدم عوض شم میدونی شرایطی برات پیش میاره این سادگی ک چاره ای جز تغییر برات نمیمونه و تو در کمال ناباوری عوض میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران بار خواستم تغییر کنم ولی نمیشهموقع عمل همون ساده ی قبلم

ببین تاپیک هات و خوندم کم عقل که اصلا نیستی کسی کم عقل باشه انقدر قشنگ مشکلش و نمی تونه بنویسه ممکنه یکم ساده باشی اونم مشکل بزرگی نیست حل میشه ببین من کلا هر وقت هر مشکلی دارم سرچ می کنم کتاب در موردش می خونم و تا حالا بیشتر مشکلاتم و تونستم مدیریت کنم تو هم اینکار و کن ضرر نداره من انقدر ادم های بی عقل دیدم ادعا باهوشیون میشه که اصلا بلد نیستند بنویسن بلد نیستن دو تا کلمه صحبت کنند شما که ماشالله فن بیان خوبی داری

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
منم مث تو بودم اونقد بخاطر حماقتام تاوان دادم که دیگه یه جورایی مجبووووور شدم عوض شم میدونی شرایطی ب ...

بدرختی اینه بچه هام هم دقیقا مثل خودمن و این منو روانی کرده، خدا میدید که من بی زبونم چرا کاری نکرد که بچه هام مثل شوهرم بشن😭😭😭😭

تمام تجربیاتی که کسب می‌کنی و بنویس .چه درسی ازشون میگیری .الگوهای رفتاری و الگوهای فکری و بنویس .وگرنه باز یادت می‌ره .نوشتن معجزه اس.بدبین باش .محتاط و شکاک باش به هرچیزی با شک نگاه کن .دنبال سوتی باش.هر حرفی میخوای بزنی یا هرکاری میخوای کنی به عواقبش فکر کن .مثلاً بنویس وقتی زیاد شوخی کنم بخندم ،دیگزان به راحتی بم توهین میکنند پس شوخی و میذارم کنار 

این میشه یه الگوی رفتاری .مدام نگاه کن از آدمای عاقل و زرنگ یاد بگیر .الگوها رفتاریشونو بنویس .مرتب بخون .رفتارشون زیر نظر بگیر تو هر موقعیت چه حرفی میزنن چه کاری میکنن،

خیلی کمکت میکنه.اینا و بنویس و سعی کن الگو برداری کنی

چه آنوزشی؟

ببین از نظر علمی هر چقدر از مغز بیشتر کار کشیده بشه هر چقدر بیشتر در معرض آموزش قرار بگیره فرد شخصیت پیچیده تری پیدا می‌کنه و حتی در کنارش باهوش تر هم میشه 

ببین به چی علاقه داری ؟ چه کاری رو خوب انجام میدی ؟ چه کاری واست آسونه ولی بقیه سخت انجامش میدن ؟ توی چه کاری خیلی تمرکز می‌کنی و از اینکه کسی حواست رو پرت کنه کلافه میشی ؟ توی همون موضوعات قابلیت رشد زیادی خواهی داشت توی همون موضوعات آموزش ببین 

کم کم دوره شرکت کردن یا آموزش دیدن برات میشه عادت ، دیگه اعصابت نمی‌کشه آهنگ گوش بدی ، اعصابت نمی‌کشه سرگرمی  های بی محتوا انجام بدی خود به خود دنبال یه موضوعی میگردی که توش رشد کنی ، دیگه سرگرمیت میشه فعالیت هایی که تو رو ارتقا میدن 

مهم نیست چی آموزش ببینی ، فقط در معرض آموزش باش ، به جای آهنگ پادکست گوش بده به جای فیلم دیدن دوره شرکت کن 

میخوای لباس اتو بزنی میخوای ظرف بشوری میخوای مسیر طولانی توی ماشین بشینی ، دوره های مختلف آموزشی هست پلی کن گوش بده پادکست خلاصه کتاب ها هم گزینه خوبیه اگر حوصله کتاب دست گرفتن نداری

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین تاپیک هات و خوندم کم عقل که اصلا نیستی کسی کم عقل باشه انقدر قشنگ مشکلش و نمی تونه بنویسه ممکنه ...

عزیزم ساده لوح بودن ذاتیه هر کاری می کنم درست بشو نیستم😭😭

هیج چیز غیر قابل تغییر نیست من کتابی که الان دارم می خونم میگه هوش ممکنه ذاتی باشه ولی ادم می تونه پرورشش بده این کتاب و بخون شاید خوشت اومد و کمکی کرد  بی حد و مرز اثر جیمز کوییک 

این کتاب در مورد کسیه که به سرش ضربه خورده و تو یادگیری کلا دچار مشکل شده که بعدا با اتفاق هایی که میفته مشکلات و پشت سر می زاره