2777
2789

ارزششو داره کسی اینکارو کرده من سر سزارینم اذیت شدم نمیتونستم بچمونگهدارم درد داشتم بعد سزارین میگن سه تا بیشتر نمیشه بیاری من بچه زیاد دوسدارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوبه که بچه زیاد دوست داری ولی از نظر مالی چطوری هستی اگر واقعا توانایی اداره کردن ۴ تا ۵ تا بچه رو داری که تشویقت می‌کنم ولی اگر حقوق شوهرت یه حقوق ۲۰ ۳۰ تومنی هستش توی این دوره زمونه به فکر این هستی که اون بچه‌ها آینده لازم دارند 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

مگه بعد از سزارین میشه طبیعی شد؟؟

بخدا من هرجا بحثش میشه میگم فقط طبیعی

اسمش با خودشه . همه چی طبیعیه

درسته زایمان دردناکی داره ولی دوران بهبودی خیلی سریع اتفاق میوفته

بجز کسانی ک لگن کوچیک دارن و یا دکتر پیشنهاد سزارین میده بقیه واقعا اشتباه میکنن ک طبیعی نمیارن

این نظر من بود نظر بقیه هم محترم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من که زایمان اولم طبیعی اجباری بودم با وکیوم 

خیلی خیلی بد بود

الان از ترس زایمان طبیعی نمیتونم اقدام کنم برای بارداری اسم بجه دوم میاد قلبم درد میگیره 

علت سزارین اولتون جی بود؟؟ 

من تو مرکز بهداشت شنیدم میگفتن قانون فقط سه تا سزارین عوض شده میشه بیشتر هم سزارین کرد

خب با پزشکت مشورت کن حتما میشه الان بارداری؟

ار پزشکمم پیدا کردم ولی موندم کدوم بیمارستان برم بیمارستان شخصی۳۰تومن میگیره نیم دولتی هم دکتر قبول میکنه ولی میترسم بالا سرم نیاد نیم دولتیم۱۵تومن میگیرن کلا گیج شدم

من که زایمان اولم طبیعی اجباری بودم با وکیوم خیلی خیلی بد بودالان از ترس زایمان طبیعی نمیتونم اقدام ...

شما حتما بد زا بودین ولی طبیعی بعدش راحتی سزارین تا ۱۰روز نمیتونی بچتون بغل کنی سزارین بیشتر بیاری چسبندگی میگیری بعدش خدای نکرده رحمتو درمیارن نمیشه بیشتراز۳تا بیاری بعدش ریسک