2777
2789

دوستان من مادر پدرم جدا شدن دوستان تازه سنم ۱۸ هستش دوستان مدرسمم تموم شد خیلی دوست دارم دانشگاه هم برم اما نمیتونم کنکور هاهم قبول نشدم دوستان چون هیچی بلد نیستم و نمیتونم انگاری مغزم هنگ کرده افسرده شدم دوستان داداشم کنارم نیست ی داداش معلول دارم ک نگهش هم میدارم دوستان این چ زندگیه خیلی شرایط بدی داریم مگ من چن بار دنیا میام میمیرم ک مادر پدرمو کنار هم ندیدم؟ اخه چرا مامان بابام خودشون خانوادشون کنارشون بود دوستان هی پیش خودم میگم بمیرم راحت بشم اخرش ک میخام بمیرم میرم پیش خدا میگم چرا اینطوری کردی چرا اینطوری شد هی ...

دست از تلاش بر ندار

عزیزدلم حتی اگه شده از تایم خوابت بزن ولی درست رو بخون

امروز اکه سختی بکشی آینده تامین میشی

یکی دو سال به خودت سختی بده تا ان شاالله رشته خوبی قبول بشی عزیزم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
دست از تلاش بر ندارعزیزدلم حتی اگه شده از تایم خوابت بزن ولی درست رو بخونامروز اکه سختی بکشی آینده ت ...

نمیدونم خاهرم دیگ مغزم نمیکشه مادر پاهاش درد میکنه  دارم برادر ی معول دارم بردم دیگ چرا اخه چرا فقط خدا مارو دید دیگ بریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم خاهرم دیگ مغزم نمیکشه مادر پاهاش درد میکنه دارم برادر ی معول دارم بردم دیگ چرا اخه چرا فقط ...

میدونی الماس چجوری درست میشه؟

تحت یک شرایط فوق العاده سخت و تاریک

تحمل کن

زندگی همیشه اینجوری نمیمونه

چه حرف قشنگی بهترین دلگرمی یه واسه این روزامون

من واقعا ب این ایه اعتقاد قلبی دارم ک بعد از سختی آسانی است و خدا دوباره تکرار کرده ک قطعا بعد از سختی آسانی است

من واقعا ب این ایه اعتقاد قلبی دارم ک بعد از سختی آسانی است و خدا دوباره تکرار کرده ک قطعا بعد از سخ ...

خاهرم برام دعا کن با برادرم مرسی ک ارامش بخشی دلبرم🥰🙃

دست از تلاش بر ندارعزیزدلم حتی اگه شده از تایم خوابت بزن ولی درست رو بخونامروز اکه سختی بکشی آینده ت ...

خاهرم درس خوندن برای پولدار هاس چون بدون دق دقه میخونن من چی کارهای خونه رو کنم نوکری بقیه رو کنم نظافتی کنم 😭😭😭😭

مرسی ک امید بخشی خدا کمک یارت بشه 💕

همه اندازه خودشون سختی دارن تو زندگی

مهم حا نزدنه

صبر کن . تلاش کن . زندگیتو بساز و ده سال آینده به الانه خودت نگاه کن و افتخار کن ک جا نزدی

خاهرم درس خوندن برای پولدار هاس چون بدون دق دقه میخونن من چی کارهای خونه رو کنم نوکری بقیه رو کنم نظ ...

پروفسور موسیوند ک اولین قلب مصنوعی جهان رو ساخت توی روستا زندگی میکرد

خودت میدونی شرایط روستا چقدر سخته اونم حدود ۱۰۰ سال پیش

تو قطعا در اون حد سختی نکشیدی

خاهرم درس خوندن برای پولدار هاس چون بدون دق دقه میخونن من چی کارهای خونه رو کنم نوکری بقیه رو کنم نظ ...

اگه خواستی درخواست بده تا بیشتر باهم صحبت کنیم عزیزم

درخواستتو قبول کردم

اگه حرفی داشتی

اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم