2777
2789
عنوان

میگما نظر شما چیه

50 بازدید | 14 پست

میخوام برای پارتنرم تولد بگیرم ۲۵ مرداد تولدشه.

و تا ۶ مرداد شهرما هست

بعد نزدیک تولدش میاد هاا ولی خب من اون زمان درس دارم وقت ندارم هماهنگی انجام بدم ‌

۶ مرداد زوده یا سوپرایز میشع؟😂

اینم بگم ۲۰ ام تولد خودمه احتمالا باهم باشیم روز تولد خودشم سرکار نیست😂✋🏼

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

خوبه اول تو بده همون۶وم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مبارکتون باشه عزیزم با هم بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سسوپرایز میشع ؟😂

اره ذوق مرگم میشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان میان میگن بزار اگه اون برات تولد گرفت تو هم بگیر

اتفاقا اول این بده بعد ببینه پسره چطور جبران میکنه

ممرسی عزیزمولی باهم نمیخواممیخوام سوپرایز کنم اولین تولد باهمیم

جفتتون عزیزین با هم بگیر نشونه یکی بودنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اتفاقا اول این بده بعد ببینه پسره چطور جبران میکنه

من خوردم ۲ سال پیش که با شوهرم تو رابطه بودم یه کادو خریدم ۳ و نیم هزینه کردم ولی خودم اجازه ندادم کادو بخره کادو رو هن براش فرستادم

من خوردم ۲ سال پیش که با شوهرم تو رابطه بودم یه کادو خریدم ۳ و نیم هزینه کردم ولی خودم اجازه ندادم ک ...

چرا اجازه ندادی گلم دو طرفه باید باشه

من تو اون دوران هزار شارژ هم ازش نگرفتم و دوست نداشتم مث این دخترا باشم که برای پول طرف رو میخوان

خب الان چطورین

این ربطی له برای پول خواستن نیست گلم 

این ربطش به اینه که ارزشت حفظ بشه 

الان هر تو هر شرایطی چه مناسبت باشه چه نباشه کادو میگیره ولی من نه زیاد نمیگیرم

خوشبخت باشی انشالله گلم