2777
2789
عنوان

من دیگه نمیتونم سینگل باشم

100 بازدید | 13 پست

من دیگه واقعا خسته شدم با 22 سال سن تا حالا یکبار تو رابطه نبودم همیشه تحمل کردم تنهایی رو سرم تو درس و کتاب بود و بفکر اینده ام الان شرایطم مساعد تر هست همه چیزو دارم جلو میبرم نیاز دارم یکی کنارم باشه چیکار کنم واقعا اصلا شرایط زندگیم طوری نیست که با کسی که میخوام برخورد داشته باشم بیشتر هم تو خونه ام کسی منو نمیبینه شهری ام که دانشجوام خوب نیست موندم چیکار کنم رابطه مجازی هم نمی‌خوام 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه اسیییییییییی انگار منییییییییییییمنم ۲۲سالمه تاخالا با کسی نیودم ، خیلییی نیاز عاطفی دارم از طرفی ...

منم خیلی نیاز عاطفی دارم دیگه روانی شدم زندگی برام تکراری و حالم بهمزن شده

منم خیلی نیاز عاطفی دارم دیگه روانی شدم زندگی برام تکراری و حالم بهمزن شده

منم همینطور 

من قبلا اگه نمیرفتم تو رابطه دلیلم این بود از شکست عاطفی میترسیدم ، ولی الان نمیخوام از هدفای اصلیم دور بشن ولی منم جوونم نیاز عاطفی دارم

منم همینطور من قبلا اگه نمیرفتم تو رابطه دلیلم این بود از شکست عاطفی میترسیدم ، ولی الان نمیخوام از ...

منم بخاطر همین ترسا و اینکه تمرکزم روی درسم از بین بره سمت پسرا نرفتم الان ولی واقعا نیاز دارم میخوام وارد رابطه بشم