2777
2789
عنوان

تبادل نظر

55 بازدید | 7 پست

سلام خوبین تروخدا اگه اطلاع درستی دارین بگین🥲

من شونزدهم تیر پریود شدم (اینم بگم پریود+م نامنظم.ه) باید شونزدهم خرداد میشدم که نشدم العان ده روز از روز موعودم داره میگذره تا حالا همچین سابقه ای ام نداشتم ،بی بی چک زدم منفی بود آزمایش خونم دادم که منفی بود علائم پریودی رو دارم کمر درد و دل درد و سینه درد ...اشتهام کم شده خوابم زیاد شده و شکمم باد کرده آمپول نوشت برام ماما دوتا که زدم العان سه روز از روزی که آمپول زدم میگذره و من همچنان پریود نشدم صورتم خیلی لاغر شده خوابم زیاد شده و به بو حساسیت پیدا کردم کسی تا حالا مثل من شده چیکار کنم چ دمن.وشی بخورم دکتر گفت که پ نشدی بیا سونو ممکنه کیست باشه یا عفونت باشه؟

خیلی دلیلا میتونه داشته باشه. ازمایش بده که اگه مشکلی هست درمانش کنی. من چند ماه سر تایم پریود علائمو داشتم اما خون نمیومد اصلا نفهمیدم دلیلش چیه. بعدا خود بخود اوکی شد. الان میگم شاید از استرس یا زیاد راه رفتن یا کم غذا خوردن بوده. شایدم نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله که بارداری اگه نبودی  ورزش کن تا تخمدان هات قوی بشه با وزن کم کردن  و همینطور هرشب یا دونه اسید فولیک با یه دونه قرص متفورمین تا کیست اگه داری با وزن کم کردن و متفورمین خوردن از بین بره و زود باردار بشی