من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
هر دوتاشون مثل همدیگه ان و بسته به مساوری که انتخاب میکنی داره نه موسسه اش
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون اکثرا از این اکادمی ها ناراضین و اکثر مشاورای انلاین سهمیه ای هستن
بنظرم یه مشاور خوب حضوری پیدا کن یا مثلا شهاب یخچالیان و حدیث سیف و تعریفشونو شنیدم... خودتم یه تحقیق بکن ببین خوبن برات یا نه
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...
متاسفانه شهر ما مشاور خوب نداره و اگه بخوام برم شهر دیگه خیلی زمان بر میشه برام
انلاین بگیر
کسایی ک گفتم توی کلاسینو انلاین دارن
دیگه بعدش قضاوت کن خوبن یا نه..
میتونی دوره دو سه ماهه بگیری اگر راضی بودی شرکت نکنی..
تاکید میکنم توی انلاین اصلااا هزینه سالیانه و نده.. در حد دو سه ماه امتحان کن اگر خوب بود ادامه بده
از نوتروفیل گرفتم اشغال فقط خودمو پشت کنکوری کردم فقط سیب ترش اونم فقط مشاور ارشدش درسته هزینه سیب ترش گرونتره ولی واقعا مشاور هاش کار بلدن و با سوادن ولی نوتروفیل یه مشت بچع سالن
خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲
من سیب ترش از خانم شکیبا کریمخانی داشتم واقعا عالی بود عالییی با سواد بود از اینایی نبود که صرفا فقط یع برنامه بده و گزارش کار واسه هر دل گرفتگی ات واسه هر مشکلت کلی سواد مشاوره ای داشت من جوری بود بعد سه ماه که خیلی احمقانه ولش کردم شبا براش گریه میکردم
و واقعا انسانیت و وجدان کاری داشت
خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲