2777
2789

من مدتی توی داروخانه کار کردم. جایی که اتفاقا خیلی هم صاحب اصلی داروخانه به حروم و حلال حساس بود و فروشنده‌ها و کادرش آدمای خوب و منصفی بودن.

در وهله‌ی اول با توجه به ظاهر شما، سعی می‌کنن حدس بزنن چقدر ممکنه خرید داشته باشید و به اصطلاح خودشون می‌تونن بهتون بندازن یا نه :))) حالا ممکنه اینو به زبون بیارن پیش بقیه و خودشون، ممکنه هم کتمان کنن. اسم فرقی نمی‌کنه، عمل یک‌سانه. و مواردی که گفتم نه به این معنی که اون اجناس خوب نیستن، صرفا سعی می‌کنن خوب تبلیغش کنن. هدف فروشه. اون آدم سعی می‌کنه نکات خوب اون محصول رو برای شما پررنگ کنه تا ترغیب بشید. خصوصا وقتی محصولی ممکنه تاریخش بگذره، یا گرونه و کم‌تر کسی می‌خره یا به هر دلیلی روی دست‌شون مونده :)))

وقتی هم نمی‌خرید و می‌بینید چشم و ابرو می‌آد، صرفا حالش گرفته شده که اون جنس روی دستش مونده. فکر نکرده شما ندار و فقیرید یا هرچی :)))

خلاصه حتی آدم‌های خوب هم گاهی گول توجیهات خودشونو می‌خورن خوشگلا❤️ هیچ‌کس بیدون خورده‌شیشه نیست. حواستون باشه برای این‌که یه فرد غریبه رو راضی نگه دارید یا بخواید تصویر پولدار و شیکی از خودتون بسازید، هزینه‌ی بی‌جا نکنید💞