2777
2789

تجربیاتتون رو از خوندن زبان انگلیسی بگین 

اینکه چطور به مهارت های مختلف مسلط شدین 

و هرچیزی که فکر میکنین یه زبان آموز باید بدونه و بلد باشه تا مسیر یادگیری براش راحت تر و هموار تر بشه ،

یه سوال جالب 

اگر به دوران زبان آموزی برمیگشتین چه کاری انجام میدادین که به یادگیریتون کمک کنه؟

برای اینکه تاپیک مفیدی باشه 

کسایی که دارن زبان میخونن میتونن سوال بپرسن و کسایی که زبان بلدن جواب بدن 

ممنونم از همگی🤍🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یه معلم زبان اینا بهت میگم 

گوش دادن به اخبار 

دیدن فیلم 

استفاده از برنامه های آموزشی 

یادگیری لغات روزانه و جمله سازی 

ظبط صدا و صحبت کردن راجب موضوعات مختلف 

داستان نویسی 

خاطره نویسی و رکورد صدا از خاطرات 

تلاش برای صحبت کردن در کار های روزمره یعنی داری آشپزی میکنی با خودت انگلیسی جملاتش بگی مثال

اینا یه کوچولو از کار ها میتونم بهت بگم 

امیدوارم کمکت کرده باشه 

سلام من کلاس زبان میرفتم ولی تو خونه هم خیلی کار میکردم با فیلم های بدون دوبله و بدون زیر نویس تلاش میکردم معنیشو بدونم و همینطور آهنگ الانم روونو روون و مسلط به زبان انگلیسی هستم و البته علاقه هم داشتم💖💖💖

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑

من فعلا اول اولشم

ولیی خب میگم دارم چیکار میکنم واسه بچه هایی که صفرن

یه چنل هست تو یوتیوب کتاب امریکن انگلیشو رو از فایل استارتر داره درس میده من کتابشو خریدم با اون دارم پیش  میرم(چنل عمو سامان) 

ار اونورم 4هزار واژه ضروری رو خریدم(سطح یکشو) هر شب میخونم ازش 

کتااب خیلیی خوبیه... هم تصویره کلمه رو داره هم جمله سازی میکنه باعث میشه تو یادت بمونه

سلام میشه بگین کسای ک زبان خوندین و سطح خوبی هستین ایا اموزشگاه رفتین من رفتم چند سال پیش و از همون اول گفتن باید جهشی بخونم خوندم دیدم اموزششون ضعیفه و باید اموزشگامو عوض کردم و گفتن باید ازمون بدی دادم قبول شدم هرچی جلو تر بردن سخت تر شد سامری میگرفتن گند میزدم توش و کتبی عالی میگرفتم ولی نمیتونستم صحبت کنم میشه بگین کسای ک زبانشون خوبه کجا اموزش میبینن انلاین یا خودخوان چ کتابای میخونن و اگ از یوتیوب هم شروع کردن از چ استادی بود ممنون

به نظرم اینکه همش در طول روز با اون زبان سر و کله بزنی خیلی مفیده

مثلا آخر شب بیکاری رادیو به اون زبان گوش کن

پادکست گوش بده

فیلم دانلود کن با زیرنویس همون زبان ببین

معنی هرچیزی رو سریع تو دیکشنری نزن که عادت کنی، سعی کن حدس بزنی

از تاثیر آهنگ هم قافل نشو

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد