دستور چیزکیک • بیسکویت خردشده۲۰۰ گرم • کره بدون نمک ذوب شده۸۰ گرم • خامه یک بسته • پنیر خامهای پرچرب۲۰۰ گرم • ژله یک بسته • پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری • پودرقند دو قاشق غذاخوری • آب یک لیوان
ژله طعم شکلات کارامل و انار و آلبالو خوشمزه هستن بسکوییت با دستگاه خورد کنید کره آب کنید به بسکوییت ها اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد بسکوییت بره حالا ظرفی بیارید ته اش رو کاغذ روغنی بندازید بعدش بسکوییت بریزید خوب فشار بدید تا فشرده و منسجم بشن بعد توی فریزر بذارید تا خودشو بگیره. مرحله دوم پنیر خامه ای با دست بزنید تا یکدست بشه بعد خامه صبحانه اضافه و هم بزنید چند قطره وانیل اضافه کنید بعد پودر قند و یک مقدار پودر قهوه و پودر کاکائو بریزید. ( منم به اندازه قوطی کبریت پنیر صبحونه هم اضافه می کنم) ۱/۵ قاشق پودر ژلاتین با یک لیوان آب جوش حل و بن ماری کنید و به مواد مایعتون اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید بعد مواد روی بسکوییت می ریزید و به مدت ۲ ساعت توی یخچال میذارید . بعدش ژله درست می کنید و روی مواد میذارید یک روز کامل حتما توی یخچال بمونن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.