2777
2789
عنوان

نامه ای به شوهرم

783 بازدید | 39 پست

بترس از روزی که خدا جواب منو بهت بده

من که گناهی نکردم زنت شدم

با هزار امید و آرزو آمدم خونت تا رنگ آرامش و ببینم 

اما آرامش خونه پدریم هم ازم گرفتی

تو تا کی میخای بد باشی؟؟؟

مگه ما تا کی زنده هستیم ؟؟؟

چرا انقد بدی چرا انقد ظالمی؟

از خدا نمیترسی؟؟؟

من با اعتماد بنفس

من زرنگ و تبدیل کردی به یه روانی زنجیری

انقد افسردگیم شدید شده به مرگ فکر میکنم اما نتیجه نداره 

قرار بود با ازدواج با تو از تنهایی در بیام و همه چی بهتر شه

اما با ازدواج با تو تنها تر شدم و همه چی بدتر شد

نمیدونم خدا چجوری میخای من حلالت کنم اون دنیا

منی که پاک پاک بودم با تو ازدواج کردم 

تو چطوری میخای جواب گو باشی 

هر روز تنش زندگی و زیاد کردی 

فقط یه چی بگم ما کمتر از ۵۰ سال دیگه زنده ایم 

بلاخره می‌میریم و راحت میشم

ولی هیچ وقت حلالت نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکلم اینه که شوهرم ی کاری کرد ودوباره اونکارو تکرارکرد و یجاهایی تنها شدم نتونستم خودمو جمع ک‌نم رو اون کارشوهرم افسردگی گرفتم و الان خاطره اون کار اذیتم میکنه ترس دارم واذهنم پاک نمیشه .وحتی دیگه باور ندارم باورموخراب کر و وسعی نکرد درستش کنه ..پارسال همین موقغ ها بود ک اتفاق افتاد وکن الان تن و بدنم میلرزه..فقط دردول بود شرمنده پست گذاشتم

الهی بگردم عزیزم  منم بارها بارها ازاین نامه ها نوشتم حتی برای خودمم نوشتم 

امان از شوهر بد امان وصد امان 

من چون زن صبوری نیستم نفرین میکنم و خوشبختانه نفرینمم میگیره ولی حیف خودمم عذاب میکشم  

عززززیزم تاپیک قبلیت و خوندم، هیچ چیز مهمتر از سلامتیت نیست. بذار برو، حتما جداشو ازش. دخترتم بالاخره به یه سنی رسیده بد و خوب و تشخیص بده. باهاش صحبت کن و بگو قرار نیست تو رو ول کنم. من همیشه مادرتم، و همیشه کنارتم. هروقت بخوای میبینمت و باهم در ارتباطیم. شایدم تونستم حضانتت و بگیرم و پیش خودم نگهت دارم. باید به همدیگه کمک کنیم تا شرایطمون بهتر شه...

درهرصورت جدایی هم به نفع توعه، هم دخترت. نجات بدین خودتون و

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم مشکلم اینه که شوهرم ی کاری کرد ودوباره اونکارو تکرارکرد و یجاهایی تنها شدم نتونستم خودمو جمع ک‌ن ...

فدای تک تک دل های خانمایی که ازشوهراشون شکسته بشم منم یه رنج دیده یی هستم و تآآخرعمرم شوهرمو حلال نمیکنم امیدوارم خداهم حلالش نکنه  

فدای تک تک دل های خانمایی که ازشوهراشون شکسته بشم منم یه رنج دیده یی هستم و تآآخرعمرم شوهرمو حلال نم ...

ظظ

شوهرم بد نیست اینکه با اینکارش دلم شکست و حتی پشیمو^ن نبود با اینکارش شاید چیز کوچیکی باشه ولی سایه بدی رو روحم وزندگیمون گذاشت سخت سرپاشدم و هنوز درگیرشم و اون پشیمون نیست ومن هر لحظه ترس دارم از شنیدنش از تکراردوباره و میدونه از اون جهت اذیتم گاهی ازهمون نقطه ی شوخی میکنه من بهممیریزم