2777
2789

خانوما من شرایط ورزش ندارم نه پول باشگاه دارم و مشکل ستون فقرات دارم نمیتونم بدنسازی کنم و ورزش سنگین کنم..

یه راهی بهم بگین هم لاغر شم هم رونام و بازوهام سفت شن و نیافتن؟

رژیم پروتئین 

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم بدون ورزش ماهیچه ها اوکی بمونن

چون افراد دور برم با رژیم یا هرچی لاغر شدن اما پوستشون شل میشه دیگه بالاخره چربی داشته 

اما فک کنم اگه کاهش وزن بصورت استاندارد باشه تاثیرش تو بدن بهتره و کمتر باعث افتادگی پوست میشه

یکم ورزش هم خوبه،،از برنامه های ورزشی کمک بگیرم که سنگین هم نیستن همراه رژیم،،یا برو دکتر

🎀🌸🍓🌱

هیچ  رژیمی روم اثر نداش جز کم خوری  همه چی بخور اما کم به مرور معده جم میشه ومیشه سبک زندگیت 

اما باقی رژیما حرص و ولع ایجاد میکنن و بعد اتمام دورش بابرگشت به زندگی عادی وزن دو برابر میشه  من الان کم خوری شده جزو روتین زندگی و عادت کردم و حالم خوبه البته ریزه خواری و هله هوله نباید بخوری وعده هات هرچی بود بمرور کم کن 

شیرینی ام پیش اومد طول روز بخور اما درحد یدونه

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بنظرت بعد افتادگی میشه دوباره رون رو سفت کرد؟افتادگیش رفع میشه؟

آره صد در صد میشه پوست خودش بعد یه مدت جمع میشه..اما افتادگی هست که با ورزش رفع میشه اما ورزش تاثیر گذار و مناسب

بازم با یه دکتر مشورت کن اگه صدمه دیدی و اینا

🎀🌸🍓🌱

کاش یکی میگفت راه حل چاق شدن سریع چیه  😭😭

چرا میخوای لاغر کنی شما؟!

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)