2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش زنگ بزنم

112 بازدید | 14 پست

۹ ماه باهم بودیم همیشه من سر دیر پیام دادنش قهر میکردم و همیشه اون پیشقدم میشد برا آشتی ولی الان ۴ماه باهاش کات کردم بازم سر دیر پیام دادن  خیلی دلم براش تنگ شده با اینکه از دسش عصبی ام و برخورد تندی باهاش کردم خودمم کات کردم ولی نه زنگی زده نه پیامی فقط چندباری استوری وضعیت هامو چک کرد

بتظرتون یه تک بزنم ایرادی نداره؟ 

چجوری چراغ سبز نشون بدم برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهشا ولش کن دوباره خودتو عذاب نده اگه تغییر کرده بودو پشیمون بود خودش میومد جلو . خودتو سبک نکن چون ...

فقط یه چیزی ارومم‌میکنه اینکه بدونم مقصر نبودم تو رابطه و بی توجهی از اون بوده

ولی بعضی وقتا میگم من مقصر بودم چرا کردم که لعنت برخودم باد

واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط؟

قرار نیست پیام هاتو زود سین کنه باز اگه مشکلی نداری بزن

میدونی سری اخر ۴ بعدظهر  از هم خداحافظی کردیم تا ۷ صبح فردا ازش خبری نشد درصورتی که هروقت می رسید خونه خبر میداد یا شب بخیر میگفت منم عصبی شدم زدم زیر همه چی

یا چندبار گفت با دوستام میرم بیرون من گفتم نرو ناراحت میشم ولی رفت قهرکردم دوباره برگشت

بیشتر تعطیلی هاشو با دوستاش میگذروند تا با من

میدونی سری اخر ۴ بعدظهر از هم خداحافظی کردیم تا ۷ صبح فردا ازش خبری نشد درصورتی که هروقت می رسید خو ...

ببین چه کارش درست باشه چه غلط مهم نیست مهم اینه تو قرار با این چیزا کنار بیای یا نه.مشکلی نداری؟ چون اون به این زودی ها عوض نمیشه مخصوصا که کات کردنو به تغییر ترجیح داده. اگه میتونی کنار بیای با دید اینکه عوض نمیشه برو جلو

میدونی سری اخر ۴ بعدظهر از هم خداحافظی کردیم تا ۷ صبح فردا ازش خبری نشد درصورتی که هروقت می رسید خو ...

وقتی الویتش نیستی پس دوباره بر نگرد بهش 

چون بدتر میشه میفهمه تو وابسته ای نمیتونی تموم کنی بیشتر خیالش راحت میشه و کم محلی میکنه و تو هم حالت از الان بدتر میشه علاوه بر نادیده گرفتن غرورت هم میشکنه چون خودت برگشتی 

پس همین الان تو اوج تموم کن 

مرد اگه بخواد زمین و زمان رو بهم میریزه نخواد هم یه کاری میکنه خودت بری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀